پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

تولید ایران خودرو به ۲۹۰۰ دستگاه در روز می‌رسد

تولید ایران خودرو به ۲۹۰۰ دستگاه در روز می‌رسد وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه معاون صنایع حمل و نقل، از خط تولید، وضعیت فعلی پارکینگ اصلی و روند ترخیص و تحویل خودروها به مشتریان گروه صنعتی ایران خودرو بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر با حذف خودروهای ناقص و دارای کسری قطعه از فرآیند تولید گروه صنعتی ایران خودرو، وزیر صنعت، معدن و تجارت، از روند تولید و تحویل خودرو به مشتریان بازدید کرد. 

 

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو در خلال این بازدید ضمن اشاره به وضعیت تولید، روند کیفیت محصولات، تحویل و تعهدات به مشتریان اعلام کرد: در طرح تحول کیفیت گروه صنعتی ایران خودرو، اقدامات بسیار گسترده‌ای در دستور کار قرار گرفته که قطع به یقین اثرات آن در محصول نهایی بسیار محسوس خواهد بود. 

 

مهدی خطیبی، تصمیمات سازمان ملی استاندارد را فصل‌الخطاب خواند و گفت: براساس مصوبه شورای عالی استاندارد، ایران خودرو از سه ماه قبل اعلام کرده است که خودروهای سمند و ۴۰۵ از خط تولید خارج خواهند شد. 

 

وی تصریح کرد: تعداد ۹ هزار دستگاه تعهد به تاکسی‌رانی داریم که براساس استانداردها و اقدامات سخت‌گیرانه‌ای که وجود دارد، یقینا این تعداد با کیفیت بهتری نسبت به تولیدات قبل عرضه خواهند شد. 

 

خطیبی با اشاره به برنامه های جامع گروه صنعتی ایران خودرو در راستای طراحی و توسعه محصول متناسب با نیازهای بازار داخلی، بیان کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده، امیدواریم ماه آینده خط تولید سمند در تبریز را با حضور وزیر صمت برای همیشه متوقف کنیم. 

 

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با تاکید بر این که درحال حاضر خودرو ناقص در ایران خودرو تولید نمی شود و محصولات به صورت عبور مستقیم از خط تولید تحویل مشتریان می‌شود، گفت: اکنون ۲۶ هزار دستگاه خودروی دارای کسری قطعه در ایران خودرو وجود دارد که ۱۴ هزار دستگاه آن مربوط به محصول سورن در تبریز است که گزارش به صفر رسیدن آن نیز به زودی ارایه خواهد شد.

 

وی اظهار داشت: تعهدات معوق در سال گذشته در همین زمان ۳۲ هزار دستگاه بوده که در پایان اردیبهشت ماه به شش هزار دستگاه کاهش یافت که بخش اصلی آن مربوط به محصول سورن بوده که با همکاری پلیس راهور این تعداد تحویل مشتریان خواهد شد. 

 

وی با اعلام این که در حال حاضر روزانه بیش از دو هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی کامل و بدون کسری به صورت پایدار تولید می‌شود، از برنامه ریزی برای افزایش تولید به ۲۹۰۰ دستگاه روزانه خبر داد و گفت: اکنون تیراژ تولید روند صعودی دارد.

 

خطیبی افزود: هم زمان با اجرای طرح های تحول کیفیت محصولات ایران خودرو در قالب ۱۶۱ برنامه اصلی، افزایش تیراژ تولید در راستای پوشش تقاضای موجود در بازار نیز در دستور کار ویژه این شرکت قرار دارد و در همین راستا در روزهای آینده تیراژ تولید محصول تارا افزایش قابل توجهی خواهد داشت.

 

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این‌که در طول سال‌های گذشته به جز در مقاطعی معدود ایران خودرو همیشه تولید خودروی ناقص داشته است، عنوان کرد: در زمانی که وضعیت ایران خودرو مطلوب نبود، روزانه ۱۰۰ دستگاه و به عبارتی، پنج درصد از تولید روزانه به صورت عبور مستقیم و بدون کسری انجام می‌شد.

 

به گفته خطیبی، فرآیند عبور مستقیم تولید، علاوه بر افزایش ۲۵ درصدی کیفیت، حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد مشکلات ایران خودرو را در زمینه فرآیند زنجیره تامین و نقدینگی حل می‌کند و از ایجاد زیان‌های مالی سنگین جلوگیری خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار