لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سرلشکر سلامی: انتقام شهید صیادخدایی را از دشمنان خواهیم گرفت

سرلشکر سلامی: انتقام شهید صیادخدایی را از دشمنان خواهیم گرفت فرمانده کل سپاه با بیان اینکه شهید صیادخدایی به دست شَقی‌ترین افراد یعنی صهیونیست‌ها به شهادت رسیده است، اظهار داشت: ان‌شاءالله انتقام او را از دشمنان خواهیم گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده سردار شهید حسن صیادخدایی از فرماندهان مدافع حرم که هفته گذشته در تهران در یک حمله تروریستی به شهادت رسید، با اشاره به رشادت‌های این شهید اظهار داشت: شهدایی که به دست صهیونیست‌ها به شهادت می‌رسند، شهدای بسیار بلندمرتبه و با مقام بسیار والاتری هستند، چراکه به دست بدترین افراد به شهادت رسیده‌اند و ان شاءالله انتقام او را از دشمنان خواهیم گرفت.

 

وی ادامه داد: این شهادت‌ها به قوام و دوام اسلام کمک می‌کند. چراکه اسلام از ابتدا بر پایه شهادت ماند و اگر شهادت حضرت امام حسین(ع) و ائمه اطهار نبود، اسلام هم نبود.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امیدوارم که خداوند به ما توفیق ادامه راه این شهید را بدهد، خاطرنشان کرد: چنین افتخاری برای این خانواده مبارک و نادر است، چرا که این روزها به ندرت کسی توفیق شهادت پیدا می‌کند. بازار شهادت در دفاع مقدس و جنگ داغ بود و هر روز تعدادی به شهادت می‌رسیدند، اما الان شهادت یک توفیق ناب است. خداوند فردی را به‌عنوان شهید به نزد خود می‌برد، که جایگاه بسیاری دارد.

 

سرلشکر سلامی با اشاره به شباهت شهادت شهید سپهبد علی صیادشیرازی و شهید صیادخدایی تاکید کرد: تا پیش از شهادت شهید صیادخدایی، یک شهید صیاد در ارتش داشتیم. پس از شهادت شهید صیادخدایی، سپاه نیز مفتخر به داشتن یک شهید صیاد شد. اگر به طریقه شهادت این دو شهید توجه کنیم، شیوه شهادت آن‌ها نیز مشابه یکدیگر است.

 

وی افزود: چند روز پیش که به قم سفر کرده بودم همه مردم خواهان این بودند که انتقام خون شهید صیادخدایی را بگیریم. همچنین در روز تشییع پیکر این شهید نیز مردم بر انتقام از قاتلان شهید صیادخدایی مُصِر بودند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه نام شهید صیادخدایی جهانی شد، تصریح کرد: نام این شهید آوازه جهانی پیدا کرد و در جهان عزیز شد. در حالی که فردی گمنام بود و مردم او را نمی‌شناختند، اما به اذن خداوند یکباره انفجاری در جهان رخ داد و شهید صیادخدایی مانند خورشید در قله جهان درخشید. همه شهدا عزیز هستند و با کیفیت‌های متفاوتی به شهادت رسیدند، اما شهید صیادخدایی به نحوی به شهادت رسید که از انسان دلربایی می‌کند.

 

وی افزود: سیمای این شهید نیز بسیار مصمم، مطمئن و با صلابت است. او در این عالم آوازه جهانی پیدا کرد و اهل آسمان نیز او را به خوبی می‌شناسند.

 

سرلشکر سلامی، شهید صیادخدایی را الگویی مناسب برای جوانان جامعه دانست و اظهار داشت: اسلام با نام این شهدا ماندگار می‌شود و دین خدا بدون نام این شهدا ماندنی نیست.

 

وی ادامه داد: دشمن از قلب کاخ سفید و تل آویو او را ماه‌ها و سال‌ها، خانه به خانه و کوچه به کوچه تعقیب کرد تا در نقطه‌ای او را به شهادت برساند. عظمت این شهید به قدری است که دشمن با شهادت او خود را پیروز فرض می‌کند. شهید صیادخدایی در نگاه الهی نیز عظمت پیدا کرد و عزیز شد.

 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این که شهادت، زیباترین سرنوشت برای انسان‌هاست، خاطرنشان کرد: آن‌ها که شهادت این عزیزان را تحمل می‌کنند نیز در نزد خداوند بسیار عزیز هستند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار