قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

وزیر کشور: متروپل پیچیده‌تر از پلاسکو است

وزیر کشور: متروپل پیچیده‌تر از پلاسکو است وزیر کشور با بیان اینکه طبق اظهارات آتش‌نشانان متروپل پیچیده‌تر از پلاسکو است، گفت: مسأله پلاسکو پس از تخریب و فروریختن، کاملاً تمام شد، اما متروپل به دلیل نوع سازه‌ها و همچنین محدود بودن فضا، پیچیدگی بسیاری دارد که هنوز کار آن تمام نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «احمد وحیدی» در حاشیه جلسه هیأت دولت عصر روز گذشته (یکشنبه) با ارائه گزارشی از حضور ۶ روزه خود در محل ساختمان متروپل آبادان و روند امدادرسانی به حادثه‌دیدگان و اقدامات لازم برای آواربرداری و بازسازی این سازه، گفت: ساختمان متروپل حدود ۴۸ هزار متر مربع زیربنا دارد که با تخلف ساخته شده است.


وی ادامه داد: این ساختمان قرار بوده در ۶ طبقه ساخته شود، اما در دو مرحله تعداد واحد‌های این ساختمان به ۱۰ طبقه اضافه شده است.

 

وزیر کشور با بیان اینکه اشکالاتی در دوره‌های قبل نسبت به این ساختمان گزارش شده است، اظهار داشت: ساخت متروپل از سال ۹۶ شروع شد و چند سال طول کشید؛ گزارش‌هایی مبنی بر تخلف در این زمان ارائه شده، اما به این گزارش‌ها توجهی نشده است.

 

وحیدی با تأکید بر این‌که واقعاً تخلف بزرگی در ساخت متروپل انجام شده است، خاطرنشان کرد: حتی آتش‌نشانان معتقد بودند متروپل پیچیده‌تر از پلاسکو است؛ چون در پلاسکو بعد از تخریب و فروریختن کامل ساختمان اگر چه عزیزانمان شهید شده‌اند و داغ دیده‌ایم، اما مسأله تمام شد، اما ساختمان متروپل به دلیل نوع سازه‌ها و همچنین محدود بودن محیط، بسیار پیچیدگی دارد.

 

وی تصریح کرد: به همین دلیل مجبور شدیم چند خانه مسکونی مردم را در اختیار بگیریم و آن‌ها را تخریب کنیم تا محور و راه جدید برای دسترسی بهتر پیدا شود. از آنجا که فضای اطراف بسیار محدود بود مردم حدود ۱۵۰ متر که زندگی و امکانات‌شان در آنجا قرار داشت را تخلیه کردند که به نظرم روند کار خوب است و کار به خوبی دنبال می‌شود.

 

رئیس جمهور هم پس از ارائه گزارش وزیر کشور تأکید کرد: باید برای مقاوم‌سازی سازه‌های ناایمن بدون هیچ رودربایستی اقدام کرد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان این‌که ممکن است هر دستگاهی مانع شود، خاطرنشان کرد: ممکن است جایی درمانگاه یا مدرسه باشد که اصولی ساخته نشده است همه را بررسی کنید اگر ساختمان‌هایی امکان ترمیم دارد بازسازی شود؛ نمی‌شود شاهد باشیم جان مردم به خطر بیفتد.

 

رئیس جمهور از مسئولان به‌ویژه وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی و همچنین شهرداری‌ها و سازمان نظام مهندسی خواست تا این موضوع را با اولویت و جدیت دنبال کنند تا شاهد چنین حوادثی نباشیم.

 

آیت‌االله رئیسی یادآور شد: از ابتدای دولت هم اعلام کردیم رسیدگی به مسائل استان خوزستان برای ما اولویت دارد و بر همین مبنا برای خوزستان استاندار ویژه انتخاب شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار