محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

استاندار خوزستان: وضعیت متروپل تا ۲۴ ساعت آینده مشخص می‌شود

استاندار خوزستان: وضعیت متروپل تا ۲۴ ساعت آینده مشخص می‌شود استاندار خوزستان با بیان اینکه وضعیت متروپل تا ۲۴ ساعت آینده مشخص می‌شود، گفت: بر اساس نظر کارشناسان، این ساختمان مقاومت کافی را ندارد و باید وضعیت تخریب آن مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر صادق خلیلیان عصر امروز در جمع خبرنگاران در محل ساختمان متروپل با بیان اینکه چهار جبهه برای عملیات آوار‌برادری در متروپل در نظر گرفته شده که بخش اول آن پایان و بخش دوم نیز در حال پایان یافتن است، اظهار داشت: پس از این مرحله وارد بخش سوم که تعیین تکلیف باقی مانده ساختمان است می‌شویم و پس از پیدا کردن اجساد احتمالی زیر آوار این بخش از کار به اتمام می‌رسد. 

 

وی با اشاره به نظر کارشناسان مبنی بر تخریب باقی‌مانده ساختمان متروپل بیان کرد: بر اساس نظر کارشناسان، این ساختمان مقاومت کافی را ندارد و باید وضعیت تخریب آن مشخص شود.

 

وی افزود: دادستان برای افرادی که 20 الی 30 درصد این ساختمان را خریداری کرده بودند، سازوکاری مشخص کرده است همچنین کسانی که خانه‌های آنها در اطراف ساختمان متروپل بوده و امکان سکونت در آنها نیست پس از مراجعه به فرمانداری آبادان فضای دیگری برای سکونت در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

 

استاندار خوزستان گقت: برای پرداخت دیه حادثه دیدگان، جانباختگان و کارگران مشغول در این هلدینگ متروپل دفتری تحت نظر دادستان در منطقه آزاد اروند مشخص شده است و با توجه به توقیف اموال مالک توسط دادستانی همه اموال جهت پرداخت خسارت محفوظ باقی می‌ماند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار