سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند

استاندار خوزستان: وضعیت متروپل تا ۲۴ ساعت آینده مشخص می‌شود

استاندار خوزستان با بیان اینکه وضعیت متروپل تا ۲۴ ساعت آینده مشخص می‌شود، گفت: بر اساس نظر کارشناسان، این ساختمان مقاومت کافی را ندارد و باید وضعیت تخریب آن مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر صادق خلیلیان عصر امروز در جمع خبرنگاران در محل ساختمان متروپل با بیان اینکه چهار جبهه برای عملیات آوار‌برادری در متروپل در نظر گرفته شده که بخش اول آن پایان و بخش دوم نیز در حال پایان یافتن است، اظهار داشت: پس از این مرحله وارد بخش سوم که تعیین تکلیف باقی مانده ساختمان است می‌شویم و پس از پیدا کردن اجساد احتمالی زیر آوار این بخش از کار به اتمام می‌رسد. 

 

وی با اشاره به نظر کارشناسان مبنی بر تخریب باقی‌مانده ساختمان متروپل بیان کرد: بر اساس نظر کارشناسان، این ساختمان مقاومت کافی را ندارد و باید وضعیت تخریب آن مشخص شود.

 

وی افزود: دادستان برای افرادی که 20 الی 30 درصد این ساختمان را خریداری کرده بودند، سازوکاری مشخص کرده است همچنین کسانی که خانه‌های آنها در اطراف ساختمان متروپل بوده و امکان سکونت در آنها نیست پس از مراجعه به فرمانداری آبادان فضای دیگری برای سکونت در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

 

استاندار خوزستان گقت: برای پرداخت دیه حادثه دیدگان، جانباختگان و کارگران مشغول در این هلدینگ متروپل دفتری تحت نظر دادستان در منطقه آزاد اروند مشخص شده است و با توجه به توقیف اموال مالک توسط دادستانی همه اموال جهت پرداخت خسارت محفوظ باقی می‌ماند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار