پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

تقویت سلامت قلب با خوردن تخم مرغ

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر مطالعات جدید نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک کند.
تخم مرغ منبع غنی از کلسترول غذایی است، اما حاوی انواع مواد مغذی ضروری هم است. شواهد متناقضی در مورد اینکه آیا مصرف تخم مرغ برای سلامت قلب مفید است یا مضر، وجود دارد.

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن یک عدد تخم مرغ در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند.

نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ شامل تقریباً نیم میلیون بزرگسال در چین، نشان داد افرادی که روزانه تخم مرغ می‌خورند (حدود یک تخم‌مرغ در روز) نسبت به افرادی که کمتر تخم‌مرغ می‌خورند، به طور قابل‌توجهی کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری قلبی و سکته هستند.

اکنون، برای درک بهتر این رابطه، محققان این کار یک مطالعه انجام داده‌اند که چگونه مصرف تخم‌مرغ بر نشانگر‌های سلامت قلب و عروق در خون تأثیر می‌گذارد.

«لانگ پان»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پکن چین، می‌گوید: «مطالعات کمی به نقش متابولیسم کلسترول پلاسما در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر بیماری‌های قلبی عروقی پرداخته اند، بنابراین ما می‌خواستیم به رفع این شکاف کمک کنیم.»

تجزیه و تحلیل آن‌ها نشان داد افرادی که مقدار متوسط تخم مرغ می‌خوردند دارای سطوح بالاتر پروتئینی به نام آپولیپوپروتئین A ۱ در خون خود بودند که یک واحد سازنده از کلسترول خوب HDL است. این افراد به خصوص مولکول‌های HDL بزرگ‌تری در خون خود داشتند که به پاکسازی کلسترول از رگ‌های خونی کمک می‌کند و در نتیجه از انسداد‌هایی که می‌تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود، محافظت می‌نماید.

محققان همچنین ۱۴ متابولیت را شناسایی کردند که با بیماری قلبی مرتبط هستند. آن‌ها دریافتند شرکت‌کنندگانی که تخم‌مرغ کمتری می‌خوردند، در مقایسه با افرادی که تخم‌مرغ می‌خوردند، سطوح پایین‌تری از متابولیت‌های مفید و سطوح بالاتری از متابولیت‌های مضر در خونشان داشتند.

به گفته محققان، مطالعات بیشتری برای تأیید نقش علّی متابولیت‌های لیپید در ارتباط بین مصرف تخم مرغ و خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی مورد نیاز است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار