غریب‌آبادی: سفر رئیس‌جمهور به چین نقطه عطفی در دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران است سفیر ایران در دیدار با مقام انگلیسی: فعال‌سازی اسنپ‌بک غیرقانونی است وال‌استریت‌ژورنال: روسیه و چین پیش‌نویس جدیدی درباره اسنپ‌بک ارائه کردند وزیر اسرائیلی: اجازه تشکیل کشور فلسطینی را به هیچ وجه نخواهیم داد ترامپ: از پوتین ناامید هستم؛ درباره غیبتم اخبار جعلی ساختند/کانادا می‌خواهد بخشی از گنبد طلایی باشد بیانیه خانواده امام موسی صدر در پی پخش مستند BBC ترامپ: به جنایت در «خطرناک‌ترین شهر جهان» پایان خواهم داد تأکید عراق و آمریکا بر پایبندی به توافق خروج نظامیان آمریکایی تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه کشتیرانی مرتبط با ایران رهبران چین و روسیه بیش از ۲۰ توافق‌نامه امضا کردند سخنگوی وزارت خارجه چین: روابط با ایران در اولویت است سی‌ان‌ان: ترامپ مقر فرماندهی فضایی آمریکا را به آلاباما منتقل می‌کند ارتش یمن: ساختمان ستاد کل ارتش اسرائیل و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم دیدار روسای جمهور ایران و چین/ پزشکیان: آماده همکاری برای اجرای توافق جامع ۲۵ ساله هستیم/ شی جین پینگ: حقوق مشروع ایران برای استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای را به رسمیت می‌شناسیم بقائی در مصاحبه با گاردین: اروپا برای رسیدن به توافق جدی نیست/ اعتماد بین ایران و آژانس از بین رفته است

ترامپ: منم ژاکلین دارم؛ اما اسمش ملانیا است!

رئیس‌جمهور آمریکا همسرش ملانیا را با «ژاکلین کندی اوناسیس» بانوی اول سابق این کشور مقایسه کرد و گفت: «ما هم ژاکلین خودمان را داریم. امروز، او ملانیا نامیده می‌شود».
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایگاه خبری هیل، دونالد ترامپ،رئیس‌جمهور آمریکا در دفاع از تصمیم خود برای تغییر رنگ‌آمیزی هواپیما‌های جدید ایر فورس وان با رنگ‌های قرمز، آبی و سفید به جای طراحی آبی و سفید (رنگ پیشین آن) که مربوط به زمان جان اف کندی، رئیس جمهور سابق آمریکا است، ملانیا را با همسر رئیس جمهور پیشین این کشور مقایسه کرد.

 

ترامپ در این باره گفت: آن (طراحی) ژاکلین بود و خوب بود. اما ما هم امروز ژاکلین خودمان را داریم. اسمش ملانیا است. ملانیا. ما او را ملانیا تی (ترامپ) صدا می‌زنیم. رئیس جمهور آمریکا گفت بانوی اول در میان حامیان او بسیار محبوب است و بخشی از این محبوبیت به نحوی به لباس پوشیدن او برمی‌گردد. ترامپ گفت زمانی که من برای سخنرانی به میان جمعیت انبوهی می‌روم، می‌دانید که جمعیت عظیمی داریم که بنر‌هایی را در دست دارند که روی آن نوشته است ما بانوی اول را دوست داریم.

 

جان اف کندی و همسرش در دهه ۶۰ میلادی رنگ و طراحی فعلی هواپیما‌های ایر فورس وان را انتخاب کردند. ایرفورس وان شامل دو هواپیما است. اولین جت رسمی در سال ۱۹۵۹ در زمان ریاست‌جمهوری دوایت آیزنهاور پرواز کرد و رنگ آن قرمز و طلایی بود. جان اف کندی در دوران ریاست‌جمهوری خود رنگ آن را به سفید و آبی تغییر داد که از آن زمان به این شکل باقی مانده است.

 

منتقدان از ساخت هواپیمای جدید و هزینه بالای آن انتقاد کرده‌اند. در شبکه‌های اجتماعی همچنین به رنگ هواپیمای جدید ایرفورس وان اشاره شده که با تغییرات جدید هم‌رنگ هواپیمای ریاست‌جمهوری روسیه خواهد بود. هواپیمای رسمی چین و فرانسه هم قرمز، سفید و آبی است. برخی رسانه‌ها پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کردند ترامپ خواهان آن است تا این هواپیما از رنگی که ژاکلین کندی برای آن انتخاب کرده فاصله بگیرد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار