محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

آقاى گل در راه پرسپولیس

گادوین منشا پس از بازی با پیکان و در حالی که تسلط قابل توجهی هم به زبان فارسی داشت، در گفتگو با خبرنگاران در مورد آقای گلی اش عنوان کرد: من فکر می‌کنم یک بازی مانده و صددرصد نیست. بازی فولاد مانده و انشالله آقای گل باشم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای گل لیگ برتر درباره کسب این عنوان گفت: خداراشکر امسال برای من شد! امسال خیلی سخت بود و من خیلی هپی (خوشحال) شدم که بعد از 5 سال در ایران آقای گل شدم. من فکر کنم دو بار آقای گل دوم شدم و امسال خداراشکر سال من بود.


وی در مورد پیشنهاداتش نیز توضیح داد: من الان نمی‌دانم، با ایجنتم صحبت نکردم. بعد از پایان لیگ صحبت خواهم کرد و بعد از بازی به خانه خواهم رفت تا ببینم چه [پیشنهادی] دارم و چه پیشنهادی ندارم.


مهاجم مس رفسنجان با اشاره به علاقه اش نسبت به حضور در پرسپولیس گفت: صددرصد دوست دارم برگردم پرسپولیس. پرسپولیس تیم بزرگی است و همه بازیکنان در پرسپولیس بازی کردن را دوست دارند. من در پرسپولیس راحت بودم، الان نمی‌دانم و ببینیم چه می‌شود.


منشا در مورد قهرمانی استقلال عنوان کرد: من فکر می‌کنم امسال استقلال تیم خوبی بود، خیلی قوی‌تر بود. استقلال بعد از چند سال؟ نمی‌دانم، قهرمان شد. خوب بود، بد نیست.


او درباره تقابل هفته گذشته با فرهاد مجیدی گفت: فرهاد مجیدی مهم نیست. من مشکلی با او ندارم، او مربی خوبی است./ ورزش سه

ارسال نظر