پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود

آیت الله رئیسی عازم کرمانشاه می‌شود

رئیس مجمع نمایندگان کرمانشاه از سفر آیت‌الله رئیسی، رئیس‌جمهور به کرمانشاه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی رضایی رئیس مجمع نمایندگان کرمانشاه  از سفر آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور به کرمانشاه طی روزهای آینده خبر داد.

 

وی با بیان اینکه "در این سفر از رئیس جمهور موضوع طرح‌های عمرانی ملی را پیگیری خواهیم کرد"، گفت: از جمله این طرح‌ها که باید تکمیل شود راه‌آهن غرب کشور است که در این سفر، تأمین اعتبار برای این پروژه پیگیری خواهد شد.

 

رئیس مجمع نمایندگان کرمانشاه تکمیل آزادراه‌های استان و تبدیل بزرگراه‌ها به آزادراه‌ها را نیز از دیگر مطالبات مهم استان اعلام کرد و اظهار کرد: یکی دیگر از مهم‌ترین مطالبات کرمانشاه در سفر رئیس جمهور تعیین تکلیف پروژه پتروپالایش آناهیتا و اجرایی شدن آن پس از سال‌ها است.

 

رضایی همچنین از پیگیری پروژه بزرگ قطار شهری کرمانشاه نیز که اعتبار زیادی در آن هزینه شده و نیمه‌کاره مانده است در جریان سفر رئیس جمهور خبر داد.

 

نماینده کنگاور و هرسین در مجلس همچنین پیگیری مجوز پتروشیمی کنگاور را نیز از دیگر موضوعات مطرح در سفر رئیس جمهور ذکر کرد.

 

رضایی با بیان اینکه حدود 70 درصد این طرح‌ها انجام شده است، گفت: امیدواریم در این سفر رئیس جمهور اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه‌ها فراهم شود.

 

رئیس مجمع نمایندگان کرمانشاه بیان کرد: قرار است رئیس جمهور در این سفر به شهر کرمانشاه و 2 شهرستان یعنی هرسین و احتمالاً یکی از شهرستان‌های پاوه، جوانرود و روانسر سفر هم کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار