اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

وزیر آموزش و پرورش: احکام استخدام ۲۰ هزار نیروی حق التدریسی و شرکتی صادر شد

وزیر آموزش و پرورش: احکام استخدام ۲۰ هزار نیروی حق التدریسی و شرکتی صادر شد وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان خبر داد و گفت: احکام ۲۰ هزار نیروی حق‌التدریسی و شرکتی وزارت آموزش و پرورش صادر شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۳۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبردمعاصر، یوسف نوری در نشست با فرهنگیان گلستان در کانون طا‌های گرگان اظهار داشت: دولت قبلی برای اجرای این طرح منبعی نداشته و فقط ۲۰ هزار میلیارد تومان برای سه سال در نظر گرفته بود، اما اکنون ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۸۵۰ هزار نفر اختصاص می‌دهیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دولت با مجلس بر سر برگزاری آزمون قبل از صدور احکام اختلاف نظر دارد افزود: هر زمان که این طرح نهایی شود اجرای احکام فرهنگیان از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ خواهد بود.

وی تصریح کرد: نیروی انسانی در آموزش و پرورش با رابطه‌های مختلف استخدامی مشغول به کار هستند که یکی از آن‌ها مهر آفرین با جمعیت ۶۱ هزار نفری است و تیر ماه بعد از برگزاری آزمون کد کارمندی برای آن‌ها صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه برای رفع مشکل کمبود نیروی انسانی مجوز‌هایی برای استخدام در آموزش و پرورش گرفته شده است، خاطر نشان کرد: ۳۲ هزار نیروی آموزشی خرید خدمات و نهضتی در حال حاضر مشغول فعالیت هستند که از این تعداد ۲۰ هزار نفر حکم شروع کار آن‌ها صادر و مابقی در سال تحصیلی آینده، محل خدمتشان تعیین و حکم شروع فعالیت آن‌ها صادر خواهد شد.

وی افزود: در برنامه راهبردی سند تحول آموزش و پرورش تاکنون هر فردی از سهم و ظن خود یار شد و کار کرد، اما الان کار‌های اصولی آغاز شده که قرارگاه یکی از آن اقدامات قابل اشاره است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار: ۲
لیلا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۱
0
0
سلام پس نیروی پیش دبستانی چی
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار