توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

انهدام باند بین المللی قاچاق سوخت و بازداشت ۳ سرکرده اصلی

رئیس کل دادگستری هرمزگان از دستگیری دستگیری ۳ نفر از سرکردگان اصلی قاچاقچیان سوخت در جنوب کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۱۳

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان صبح امروز با اعلام شناسایی ۱۰ نفر از سران اصلی باند‌های قاچاق سوخت در جنوب کشور، از دستگیری ۳ نفر از آن‌ها در روز‌های اخیر خبر داد.

مجتبی قهرمانی در خصوص جزئیات این خبر اظهار داشت: در جریان عملیات ضربتی مأموران دریابانی استان، حافظان حریم مرز‌های آبی کشور موفق شدند با انجام کار‌های اطلاعاتی گسترده پس از سه ماه تلاش شبانه روزی، ۱۰ نفر از سرکردگان اصلی باند‌های قاچاق سوخت را شناسایی و ۳ نفر از آن‌ها دستگیر کنند.

وی خاطرنشان کرد: بنابر گزارش مأموران این ۱۰ نفر از طریق تشکیل باند و شبکه‌های سازمان یافته و بین‌المللی، نسبت به قاچاق روزانه بیش از ۲ میلیون لیتر سوخت از طریق مرز‌های آبی جنوب کشور مبادرت می‌کردند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اعلام اینکه اعضای این شبکه‌های سازمان یافته، میلیون‌ها لیتر سوخت قاچاق را از طریق دریا به وسیله ده‌ها فروند کشتی، لنج و قایق تندرو به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس منتقل می‌کردند، بیان داشت: به دستور مقام قضایی و پس از انجام بررسی‌هایی لازم توسط ادارات ثبت احوال، ثبت اسناد، بنادر و دریانوردی، شیلات و پلیس راهور مشخص شد که سرکردگان این باند‌های بین المللی قاچاق سوخت، اموال و دارایی‌هایی خود را به نام ۷۱ نفر از بستگان درجه یک خود انتقال داده‌اند و تمامی مبادلات مالی حاصل از اقدامات مجرمانه شان را هم از طریق کارت‌های بانکی آن‌ها انجام می‌دهند.

قهرمانی با اشاره به اینکه گردش مالی این باند‌های قاچاق سوخت، صد‌ها میلیارد تومان بوده است، تصریح کرد: با هدف ضربه به بنیه مالی و اقتصادی قاچاقچیان، ۱۲ فروند شناور لنج، ۲۳ دستگاه خودرو لوکس خارجی و ۷ باب منزل مسکونی گرانقیمت متعلق به آن‌ها در مرکز استان هرمزگان به صورت سیستمی توقیف شده است.

وی در ادامه افزود: همچنین ۷۱ حساب بانکی این افراد بلوکه شده و ده‌ها میلیارد تومان وجه نقد و اموال و مستغلات سرکردگان باند‌های موصوف در سرتاسر کشور ضبط شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه تلاش‌ها برای دستگیری دیگر اعضا و سرکردگان این شبکه‌های سازمان یافته قاچاق سوخت، توسط دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی همچنان ادامه دارد، یادآور شد: افراد دستگیر شده نیز هم اکنون با صدور قرار تأمین کیفری به منظور رسیدگی به اتهامات‌شان و طی مراحل دادرسی در بازداشت به سر می‌برند و جزئیات بیشتر از اقدامات مجرمانه آنها، پس از تکمیل روند تحقیقات، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار