هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر

جزئیات پوشش بیمه‌ای یک میلیون نفر فاقد بیمه

جزئیات پوشش بیمه‌ای یک میلیون نفر فاقد بیمه مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر از آغاز پوشش بیمه اجتماعی یک میلیون نفر از افراد فاقد بیمه در روستا‌ها خبر داد و گفت: این طرح از امروز آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، بیت‌الله برقراری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر در حاشیه برگزاری اجلاس سراسری مدیران استانی و ستادی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر در جمع خبرنگاران، ضمن گرامیداشت دهه کرامت و سالروز ولادت حضرت معصومه (س) اظهار کرد: دهه کرامت با ولادت حضرت معصومه (س) آغاز و با ولادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) به پایان می‌رسد که این دهه را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به برگزاری اجلاس سراسری مدیران ستادی و اجتماعی بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر گفت: هدف از برگزاری این اجلاس تبیین سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود و در واقع این سیاست‌ها چراغ راه حرکت ما در صندوق بیمه اجتماعی است و باید تمام اقدامات ما بر اساس این سیاست‌ها صورت بپذیرد.

برقراری همچنین از آغاز پوشش بیمه‌ای اجتماعی یک میلیون نفر از افراد فاقد بیمه در سطح کشور خبر داد و گفت: از امروز برنامه‌ریزی این صندوق برای پوشش بیمه‌ای یک میلیون فرد فاقد بیمه آغاز خواهد شد و در همین ارتباط تمام استان‌ها آماده پوشش بیمه‌ای افراد فاقد بیمه خواهند بود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر با اشاره به جامعه هدف این صندوق، تصریح کرد: همانطور که از نام این صندوق مشخص است کشاورزان، روستائیان و عشایر و همچنین شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جامعه هدف این صندوق محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بر اساس رسالت تحقق عدالت اجتماعی تاسیس شده است و در این اجلاس نیز ما هفدهمین سالگرد تاسیس این صندوق را جشن می‌گیریم.

برقراری ادامه داد: شعاری که برای اجلاس مدیران ستادی و استانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر تهیه شده است عبارت است از نگاه انقلابی - اقدام جهادی - صندوق عدالت گستر اجتماعی است و در همین باب نیز برنامه‌ریزی این صندوق برای تحقق این شعار انجام شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر ادامه داد: بیش از ۲ میلیون نفر از جامعه هدف صندوق تحت پوشش بیمه قرار دارند که از این تعداد یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال صندوق هستند.

وی با بیان اینکه یک‌سوم جمعیت کشور جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر محسوب می‌شوند، گفت: پرداخت مستمری به بازنشستگان این صندوق یکی از اقداماتی است که برای جامعه هدف صندوق بیمه اجتماعی انجام می‌پذیرد و علاوه بر اینکه چنانچه بازنشسته این صندوق فوت کند به بازماندگان این صندوق مستمری پرداخت می‌شود.

برقراری با اشاره به اینکه در این سال‌ها بیمه درمان از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر منفک بوده است، گفت: بیمه درمان این افراد از سوی سازمان بیمه سلامت انجام می‌شده است که در پیشنهادی که ما ارائه کرده‌ایم خواستار دریافت اعتبار بیمه درمان جامعه هدف خود بوده‌ایم و ان‌شاءالله به‌زودی بیمه درمان این افراد نیز توسط صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر انجام خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر همچنین از پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان این صندوق خبر داد و گفت: به‌زودی نیز بازنشستگان این صندوق تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار خواهند گرفت و در آینده نیز سایر بیمه شدگان این صندوق از این خدمات بهره خواهند برد.

وی با بیان اینکه در سال جاری بنا داریم یک میلیون نفر از افراد فاقد بیمه را جذب صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کنیم، گفت: در سال جاری بنا داریم به اندازه ۱۰ سال گذشته جذب بیمه شده در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان داشته باشیم.

برقراری با اشاره به اینکه این صندوق یک مجموعه جوان، پویا و توانمند است گفت: نخستین رویکرد ما حاکمیتی است و بر این اساس تلاش می‌کنیم کسانی که می‌توانند عضو صندوق شوند را تحت پوشش بیمه قرار بدهیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر همچنین در رابطه با وضع مطلوب صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: خوشبختانه این صندوق در شرایط خوبی قرار دارد و ضریب پشتیبانی آن یک به ۱۰ است. در واقع به ازای هر ۱۰ نفر بیمه‌پرداز یک بازنشسته داریم.

وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان بر اساس سطوح درآمدی حق بیمه دریافت می‌کند و بالاترین سطح درآمدی ما که سطح ۸ است ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به عنوان مستمری پرداخت می‌شود که حق بیمه در این سطوح ماهیانه ۱۳۳ هزار تومان است.

برقراری از انعقاد تفاهمنامه با دستگاه‌های مختلف به منظور پوشش بیمه‌ای جامعه هدف این صندوق خبر داد و گفت: در طی این مدت تفاهم‌نامه‌های متعددی از جمله با سازمان بهزیستی و کمیته امداد به امضا رسیده است. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار