پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

رفع تبعیض از صندوق‌های بیمه و بازنشستگان

رفع تبعیض از صندوق‌های بیمه و بازنشستگان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما چندسال گذشته صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را راه اندازی کردیم تا قشر روستاییان و کشاورزان تحت پوشش قرار بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا مصری در همایش روز ملی روستا و عشایر گفت: ارتقای کرامت انسان ها در هر لایه و سطحی در مرحله بعدی باید مورد توجه باشد، به گونه ای که انسان ها همواره احساس سربلندی داشته باشند. مرحوم شهید رجایی اولین‌ شخصی بود که به روستاییان کمک و مقرری ماهانه برای افراد بالای 60 سال سن، تصویب و پرداخت کرد.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه افراد در سطح یکسان درآمدی و شانیت اجتماعی قرار ندارند، باید متناسب با سطوح درآمدی و اقتضائات زندگی افراد مختلف، سطوح حمایتی و بیمه ای تعریف کرد. به عنوان مثال شخصی ممکن است نیازی به بیمه نداشته باشد، اما فرد دیگری نیازمند حمایت گسترده باشد.

 

مصری با اشاره به اینکه نیازمند یک بانک جامع اطلاعاتی هستیم، گفت: ما به بانک اطلاعاتی جامعی نیاز داریم. یک علت که یارانه 45 هزار تومانی به همه افراد به صورت یکسان تخصیص یافت این بود که بانک جامع و نظام وسع سنجی کارآمدی نداشتیم.

 

وی افزود: ما چندسال گذشته صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان را راه اندازی کردیم تا قشر روستاییان و کشاورزان تحت پوشش قرار بگیرند. پس از آن به سراغ رانندگان تاکسی، فعالان صنایع دستی، کارگران روزمزد ساختمانی و سایر اقشار خاص رفتیم که به واسطه آن هفت درصد حق بیمه شان را پرداخت می‌کردند و بیمه شده تامین اجتماعی می‌شدند.

 

مصری بر رفع تبعیض میان صندوق های بیمه و بازنشستگان تحت پوشش تاکید و خاطرنشان کرد: صندوق های بیمه ای چالش هایی دارند که یکی از آنها نبود محاسبات اکچویری(محاسبات بیمه‌ای) است. امیدوارم آقای رئیسی بتواند یکپارچگی صندوق های بیمه ای را به سرانجام برساند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار