تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

عراقچی: جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران باعث تنش در منطقه شده است

معاون سیاسی وزیر خارجه در دیدار هیات پارلمانی فرانسه گفت: جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران باعث تنش در منطقه شده است
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 15
کد خبر: ۱۳۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، خانم «ماریل دوسارنز» رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس ملی فرانسه که در صدر یک هیات پارلمانی به ایران سفر کرده است، امروز (شنبه) با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امورخارجه دیدار و پیرامون موضوعات مختلف از جمله برجام و مسایل منطقه ای و بین المللی گفتگو کرد.

 

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در این دیدار اظهار داشت: جنگ اقتصادی که آمریکا علیه مردم ایران آغاز کرده، امنیت و ثبات تمامی منطقه را مورد هدف قرار داده و باعث تنش در منطقه شده است.

 

وی افزود: برجام تنها تجربه موفق دیپلماسی برای حل مشکلات از طریق مذاکره در منطقه پرآشوب غرب آسیا است و آمریکا با خروج خود از این توافق، دیپلماسی و چندجانبه گرایی را به خطر انداخته و این تجربه را در معرض شکست قرار داده است.

خانم دوسارنز رئیس کمیسیون روابط خارجی مجلس فرانسه نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه برجام یک پیشرفت و‌ موفقیت دیپلماتیک به شمار می رود اظهار داشت: حفظ برجام اهمیت زیادی دارد و باید تمام تلاش خود را برای حفظ این توافق به کار گیریم.

 

وی همچنین با اشاره به جایگاه مهم ایران در منطقه بر ضرورت گفتگو با ایران در خصوص موضوعات منطقه ای و بین المللی تاکید کر‌د.

 

هیات پارلمانی فرانسه امروز با حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار کرده بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار