علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا

رکوردشکنی سفر‌های مردم در روز‌های گذشته

سفر‌های جاده‌ای مردم در روز‌های تعطیل گذشته افزایش بیش از۶۰ درصدی را نسبت به همین ایام در سال گذشته تجربه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۷۸۸

به گزارش راهبردمعاصر، بر اساس گزارش تردد تعطیلات نیمه خرداد امسال از سوی مرکز مدیریت راه‌های کشور روز گذشته بیش از دو میلیون و ۲۱۸ هزار و ۵۱۲ وسیله نقلیه در محور‌های مواصلاتی تردد کردند و متوسط تردد از ابتدای ایام تعطیل یعنی چهارشنبه یازدهم خرداد ماه تا دیروز سیزدهم خرداد ماه دو میلیون و ۱۸۲ هزار و ۱۱۴ خودرو بود و بیشترین سفر‌های جاده‌ای مربوط به پنجشنبه دوازدهم خرداد ماه با بیش از دو میلیون و ۴۳۹ هزار وسیله نقلیه است.

آمار‌ها نشان می‌دهد که تردد‌های بین استانی دیروز ۶۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و ۴۲ درصد و ۳۷ درصد نسبت به سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۳۹۷ رشد داشته‌اند. همچنین بر اساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک خوان در همین ایام بیش از شش میلیون و ۲۵۴ هزار و ۸۵۰ پلاک خودرو با ترکیب مبدأ استان‌های مختلف در محور‌های برون شهری رویت شدند که از این تعداد پنج میلیون و ۹۱۳ هزار و ۴۵۰ پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است. از این تعداد بیش از حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار پلاک مربوط به استان‌های تهران و البرز بوده و به ترتیب استان‌های مازندران، فارس، خراسان رضوی و گیلان بیشترین پلاک‌های مشاهده شده در محور‌های مواصلاتی را داشته‌اند.

نقشه تخلیه و انباشت خودرو‌ها در سراسر کشور نشان می‌دهد که استان‌های مازندران و گیلان به ترتیب با بیش از ۱۶۸ هزار و ۱۷۹ هزار پلاک غیر بومی بیشترین انباشت خودرو را تجربه کردند که نشان می‌دهد مقصد‌های اول و دوم سفر‌های اخیر مردم بوده‌اند و بیشترین سفر از استان تهران با تخلیه بیش از ۴۹۸ هزار خودرو انجام شده است.

آمار‌ها نشان می‌دهد که استان‌های گیلان، اردبیل، زنجان و قزوین با ۱۳۱ درصد، ۱۱۱ درصد، ۱۱۱ درصد و ۱۰۸ درصد افزایش ورودی و خروجی خودرو نسبت به سال گذشته بیشترین تردد‌های بین استانی را تجربه کردند و جاده چالوس، محور هراز، محور فیروزکوه، آزادراه قزوین – رشت، آزادراه تهران – کرج، آزادراه کرج – قزوین، تهران – قم و تهران – ساوه بیشترین تردد صورت گرفته است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر