حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

درگیری اراذل اوباش در بیمارستان ساوه

درگیری اراذل اوباش در بیمارستان ساوه ساعت چهار بامداد روز شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱ در جریان درگیری اراذل اوباش یک نفر با سلاح سرد به قتل رسید اما قاتل پیش از متواری شدن دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساوه از وقوع یک فقره قتل در بیمارستان شهید مدرس ساوه خبر داد و گفت: در خصوص این پرونده پنج نفر دستگیر و روانه زندان شدند.

سرهنگ «علی اکبر عیسی‌آبادی» روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ساعت چهار بامداد روز شنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۱ درگیری چند تن از اراذل اوباش در بیمارستان شهید مدرس ساوه گزارش شد که عوامل پلیس به سرعت در محل حاضر شدند.

وی بیان کرد: در بررسی پلیس مشخص شد که این افراد در پی درگیری قبلی و مصدومیت یک نفر از اراذل و اوباش به بیمارستان شهید مدرس مراجعه کرده بودند که با ادامه درگیری در بیمارستان یکی از طرفین با سلاح سرد به قتل رسیده است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساوه ادامه داد: قاتل پیش از متواری شدن از محل دستگیر و خلع سلاح شد؛ در ادامه پیگیری پلیس چهار متهم دیگر نیز در خصوص این پرونده دستگیر شدند و همچنین در بازرسی از مخفیگاه اراذل و اوباش بیش از پنج قبضه سلاح سرد و گرم کشف شد.

عیسی‌آبادی گفت: در مجموع پنج متهم در این پرونده دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه زندان شدند./ایرنا

کلمات کلیدی: ساوه بیمارستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار