پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید

هشدار حزب‌الله به تل‌آویو: اجازه اکتشاف گاز ندارید «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 05
کد خبر: ۱۳۶۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر جنبش حزب‌الله لبنان امروز (یک‌شنبه) درخصوص ورود یک کشتی «اسرائیلی» به میدان گازی «کاریش» که از خط ۲۹دریایی این کشور عبور کرده واکنش نشان داد.

طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم» و به نقل از منابع لبنانی، «محمود قماطی» یکی از اعضای شورای سیاسی حزب الله، گفت: به اسرائیل اجازه نخواهیم داد که در منطقه مورد مناقشه، اقدام به اکتشاف گاز کند».

«محمد رعد» رئیس ائتلاف وفاداری به مقاومت (حزب‌الله) در پارلمان لبنان نیز خطاب به مسئولان این کشور گفت: «بیایید شرکتی را با اراده خودمان انتخاب کنیم و در مورد آن به توافق برسیم؛ بگذارید از این شرکت بخواهیم که در زمان و دوره‌ای که ما معین می‌کنیم در آب‌های سرزمینی‌مان گاز اکتشاف کند».

وی ادامه داد: «هرکس از نزدیک شدن دشمن اسرائیلی به این شرکت می‌ترسد بداند که ما مراقب پاسخ به آن‌ها [صهیونیست‌ها] هستیم؛ اما خوب نیست کشورمان را در رهن جاه‌طلبی‌ها، منافع جناحی، ترس‌های کوچک و خواسته‌هایمان در اشغال برخی از موقعیت‌ها قرار دهیم».

این در حالی است که صبح امروز روزنامه لبنانی النهار گزارش داد که یک کشتی «اسرائیلی» برای استخراج گاز طبیعی مایع و ذخیره‌سازی آن وارد میدان گازی کاریش شده با عبور از خط ۲۹ دریایی، وارد منطقه مورد مناقشه با لبنان شده است.

این امر موجب واکنش‌های رسمی از سوی لبنان شده است. «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نسبت به خطرناک بودن تجاوز رژیم صهیونیستی به منابع آبی این کشور هشدار داد و تصریح کرد که تحرکات دشمن اسرائیلی می‌تواند به ایجاد تنش‌هایی با نتایج نامعلوم منجر شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار