دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

رسانه صهیونیست: گروسی اطلاعات اسرائیل درباره ایران را جدی می‌گیرد

یک رسانه رژیم صهیونیستی درباره مواضع و رویکرد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال برنامه هسته‌ای ایران ابراز خرسندی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۴۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، یک رسانه رژیم صهیونیستی از توجه «جدی» رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به «توانمندی‌های اطلاعاتی اسرائیل درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران» تمجید کرد.

«اسرائیل تودی» در گزارش تحلیلی روز چهارشنبه (امروز) خود با موضوع اولین سالگرد تشکیل کابینه ائتلافی نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ضمن اشاره به سفر اخیر رافائل گروسی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به فلسطین اشغالی، به مواضع این کابینه در قبال ایران پرداخت.

نویسنده این گزارش آغاز مطلب خود را به احتمال فروپاشی کابینه ائتلافی نفتالی بنت و تلاش‌های بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق و رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اختصاص داده است.

«یوچانان ویسر» نوشت: «طی آخر هفته که در پیش رو است، یک سال از مراسم تحلیف دولت جدید اسرائیل می‌گذرد. با نگاهی به اولین سال نخست‌وزیری نفتالی بنت، نگرانی در مورد آینده دولت یهود وجود دارد در حالی که چند تحول مثبت نیز قابل مشاهده است».

این تحلیلگر صهیونیست ادامه داد: «دلیلی برای نگرانی وجود دارد زیرا یک "جنگ" ادامه‌دار علیه مشروعیت دولت بنت و به ویژه خود نخست‌وزیر وجود دارد. این جنگ اکنون تهدیدی برای پاره کردن بافت زندگی در یهودا، سامریه و دره اردن است. اپوزیسیون به رهبری بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر سابق، هر کاری که می‌تواند برای سرنگونی دولت بنت انجام می‌دهد».

در ادامه این یادداشت تحلیلگر ساکن فلسطین اشغالی، او به مواضع نفتالی بنت در قبال ایران اشاره کرده و آن را رویکردی «متفاوت» از رویکرد نتانیاهو خوانده است.

یوچانان ویسر در مطلب خود تصریح کرد: «بنت همچنین مسئول تغییر جزئی در رویکرد (رژیم صهیونیستی) در قبال مشکل ایران است».

وی به لفاظی روز سه شنبه (دیروز) نخست‌وزیر تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا درباره برنامه هسته‌ای ایران و مقابله رژیم صهیونیستی با «نیروهای نیابتی» آن در منطقه اشاره کرد و مدعی شد: «سرویس مخفی خارجی اسرائیل، موساد، فعالیت‌های خود را در داخل ایران افزایش داده است و دیگر تنها روی برنامه اتمی جمهوری ایران تمرکز ندارد».

در ادامه گزارش «اسرائیل تودی» به سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به فلسطین اشغالی و دیدارش با نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اشاره شده است.

نویسنده این گزارش در مطلب خود از سفر گروسی به فلسطین اشغالی و مواضع او در قبال اطلاعات ادعایی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران ابراز خرسندی کرده است.

در گزارش آمده است: «سفر روز جمعه گذشته رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اسرائیل نیز در این زمینه قابل توجه بود. گروسی ظاهرا اکنون توانایی‌های اطلاعاتی اسرائیل در رابطه با فعالیت‌های غیرقانونی هسته‌ای ایران را جدی می‌گیرد و می‌خواهد به نحوی به (مسائل مرتبط با) ایران بپردازد که همتایان پیشینش حتی آن را بررسی نمی‌کردند».

خرسندی نویسنده گزارش این رسانه صهیونیست در شرایطی مطرح شده که به دنبال سفر اخیر رافائل گروسی به فلسطین اشغالی، نفتالی بنت طی سخنانی در کابینه این رژیم خواستار تصویب قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه این رژیم همچون گذشته در تلاش برای مقابله با ایران است، گفت: «از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتظار داریم که هشداری آشکار درباره برنامه هسته‌ای به ایران بدهد».

نفتالی بنت همچنین در بخش دیگری با متهم کردن ایران به انجام اقدامات تروریستی در منطقه، بیان کرد: «راهبرد اسرائیل در قبال ایران در سال گذشته شاهد تغییر بوده است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار