ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

آمریکا تحریم صادرات نفت ونزوئلا به اروپا را لغو کرد

آمریکا تحریم صادرات نفت ونزوئلا به اروپا را لغو کرد رویترز در خبری اختصاصی گزارش داد، آمریکا به شرکت «انی» ایتالیا و «رسپول» اسپانیا اجازه انتقال نفت ونزوئلا به اروپا را داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۶۹۴۵

به گزارش راهبردمعاصر، در شرایطی که جنگ انرژی آمریکا علیه روسیه به دلیل بحران اوکراین ادامه دارد، رسانه غربی خبر داد که واشنگتن اجازه انتقال نفت ونزوئلا به اروپا را صادر کرد.

خبرگزاری رویترز در خبری اختصاصی گزارش داد، آمریکا به شرکت «انی» ایتالیا و «رسپول» اسپانیا اجازه انتقال نفت ونزوئلا به اروپا را داد.

طبق این گزارش، پنج منبع مطلع به رویترز گفتند که این دو شرکت می‌توانند از ماه آینده برای جبران نفت خام روسیه، ارسال نفت ونزوئلا به اروپا را آغاز کنند.

یک منبع مطلع به این رسانه غربی خبر داد، میزان نفتی که این دو شرکت قرار است دریافت کنند «آنقدر زیاد نیست» و تاثیر آن روی بهای بازار جهانی نفت، «کم» خواهد بود، اما این چراغ سبز واشنگتن برای احیای انتقال نفت ونزوئلا به اروپا می‌تواند به صورت نمادین باعث تقویت نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا شود.

طبق این گزارش، وزارت خارجه آمریکا در نامه به این دو شرکت ایتالیایی و اسپانیایی موافقت خود را با ارسال محموله نفت ونزوئلا به اروپا اعلام کرد.

منابع مطلع استنادی رویترز به این رسانه گفتند: «دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امیدوار است نفت خام ونزوئلا بتواند به اروپا کمک کند تا وابستگی خود را به روسیه کاهش دهد و برخی از محموله‌های ونزوئلا به چین نروند».

دو منبع مطلع هم به رویترز گفتند، هدف دیگر دولت آمریکا برای دادن اجازه صدور نفت ونزوئلا به اروپا، «ترغیب مادورو برای از سرگیری مذاکرات سیاسی با مخالفان در ونزوئلا» است.

بنا بر این گزارش، آمریکا ماه گذشته میلادی موافقت خود را با انتقال صدور نفت ونزوئلا به اروپا ابراز داشت، اما جزئیات این تصمیم تاکنون اعلام نشده بود.

شرکت ایتالیایی انی و اسپانیایی رسپول به سوال رویترز درباره صحت و سقم خبر مجوز آمریکایی‌ها برای این دو. شرکت در خصوص انتقال نفت ونزوئلا خودداری کرده‌اند.

انتشار این خبر در حالی صورت گرفته که فشار‌های شدید آمریکا به متحدان اروپایی خود در خصوص تحریم نفت و گاز روسیه ادامه دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار