تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

ان بی سی: سفر بایدن به عربستان و اسرائیل به تعویق افتاد

ان بی سی: سفر بایدن به عربستان و اسرائیل به تعویق افتاد مقام‌های آمریکایی به شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» خبر دادند، سفر برنامه‌ریزی شده رئیس‌جمهور این کشور به عربستان سعودی و فلسطین اشغالی به تعویق افتاد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۷۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، در حالی که برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش‌هایی درباره سفر ۲۳ ژوئن (دوم تیر ماه) جو بایدن به عربستان سعودی و فلسطین اشغالی منتشر کرده بودند، منابع مطلع آمریکایی از تعویق این سفر خبر دادند.

شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» گزارش داد، چندین مقام‌ آمریکایی به این رسانه خبر دادند که سفر برنامه‌ریزی شده جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی تا ماه جولای به تعویق افتاده است.

منابع مطلع آمریکایی به ان‌بی‌سی نیوز گفتند که کاخ سفید اکنون در حال برنامه ریزی کردن یک سفر گسترده‌تر به منطقه غرب آسیا در ماه آینده میلادی است.

یک مقام «ارشد» دولت جو بایدن که نامش منتشر نشده است به این رسانه آمریکایی خبر داد: «ما در حال کار برای تأیید تاریخ (سفر بایدن به منطقه) هستیم. زمانی که چیزی برای اعلام داشته باشیم، اعلام خواهیم کرد».

ان‌بی‌سی نیوز در ادامه گزارش خود نوشت: «یک دیپلمات خارجی و دو مقام آمریکایی گفتند که توقف (جو بایدن در) عربستان سعودی دیگر در اواخر ژوئن انجام نخواهد شد و دو مقام آمریکایی هم گفتند که سفر به اسرائیل نیز به تعویق افتاده است».

روز جمعه (دیروز) برخی رسانه‌هیا رژیم صهیونیستی از قبیل روزنامه عبری‌زبان «معاریو» از سفر یک روزه جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو در تاریخ ۲۳ ژوئن (دوم تیر ماه) خبر داده بودند.

طبق این گزارش‌ها، جو بایدن در این سفر بنا داشت که با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی و «نفتالی بنت» نخست‌وزیر این رژیم دیدار کند و پس از آن راهی رام‌الله شود تا دیداری نیز با «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان انجام دهد.

به دنبال این گمانه‌زنی‌ها، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز جمعه تلاش کرد سفر خود به عربستان سعودی را به رغم انتقادات تند او علیه مقامات این کشور در زمان کارزار انتخابات ریاستن جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا توجیه کند.

بایدن مدعی شد: «این احتمال وجود دارد که من به دیدار سران کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی و اسرائیل بروم اما در حال حاضر برنامه مستقیمی برای آن ندارم. من قصد ندارم دیدگاه خود درباره حقوق بشر (در عربستان سعودی) را تغییر دهم اما به عنوان رئیس جمهور، این شغل من است که تلاش کرده و صلح را در صورتی که بتوانم برای خاورمیانه بیاورم» /فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار