برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

صهیونیست‌ها و آمریکا پشت پرده هتاکی به مقدسات در فیلم عنکبوت مقدس هستند

صهیونیست‌ها و آمریکا پشت پرده هتاکی به مقدسات در فیلم عنکبوت مقدس هستند نماینده دوره دهم مجلس با اشاره به اهانت به ساحت امام رضا (ع) در فیلم عنکبوت مقدس گفت: رژیم صهیونیستی و آمریکا عوامل پشت پرده این هتاکی هستند، شبکه منافقین مستقر در آلبانی هم حامی مالی این فیلم موهن است و می خواهند از این طریق اعلام کنند که هنوز وجود دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۶۴

احمد سالک نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهانت به ساحت امام رضا (ع) در فیلم عنکبوت مقدس گفت: نباید توقع داشته باشیم دشمنان در جنگ ترکیبی‌ای که علیه ما راه انداخته اند، استراحت کنند، دشمنان همواره در حال دشمنی هستند و در این راه از افراد و شخصیت های مختلف هم استفاده می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه از دشمنان توقعی جز جنایت و ضربه زدن به مقدسات نیست افزود: نحوه مواجهه ما با مسائلی از این دست مهم است، وزارت ارشاد و دستگاه های فرهنگی در مقابل هجمه هایی که از جشنواره کن و... می شود چه عکس العملی نشان می دهند؟

 

سالک گفت: راهبرد دشمنان تغییر کرده؛ درگذشته مسلمانان را هدف حملات رسانه‌ای خود قرار می‌دادند در حالی که در شرایط فعلی به مقدسات اسلامی هجمه می‌کنند، البته این مساله برای بار اول نیست که در تاریخ اسلام رخ می‌دهد؛ توهین های منصورِ‌دوانقی به امام صادق(ع) هم موید این ادعاست.

 

وی بر لزوم عکس العمل مناسب در قبال اینگونه اقدامات تاکید کرد و افزود: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی پاسخ هتاکی‌های دشمنان را داد.

 

سالک، رژیم صهیونیستی و آمریکا را عوامل پشت پرده این هتاکی دانست و تصریح کرد: شبکه منافقین مستقر در آلبانی هم حامی مالی این فیلم موهن است و می خواهند از این طریق اعلام کنند که هنوز وجود دارند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار