زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

مدیرعامل سابق شرکت عمران پرند دستگیر شد

مدیرعامل سابق شرکت عمران پرند دستگیر شد در راستای پرونده رسیدگی به تخلفات شرکت عمران پرند افراد به اتهام تخلفات و فساد مالی با صدور بازداشت موقت روانه زندان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد یوسف‌وند دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم گفت: در راستای رسیدگی به تخلفات شرکت عمران پرند و دستگیری‌های قبلی، رئیس سابق شرکت عمران پرند، یکی از مدیران میانی و سه تن از پیمانکاران که در حال حاضر هم با این شرکت همکاری دارند دستگیر شدند.

 

وی در خصوص علت بازداشت این افراد گفت: این افراد به اتهام تخلفات و فساد مالی با صدور بازداشت موقت روانه زندان شدند و برای تحقیقات تکمیلی در اختیار مامورین امنیت اقتصادی ناجا قرار گرفتند.

 

ابعاد تخلفات در سطح کلان است

دادستان شهرستان رباط‌کریم در خصوص ابعاد تخلفات شرکت عمران تصریح کرد: ابعاد تخلفات این افراد و شرکت عمران، گسترده و در برخی موارد در سطح کلان است که نیاز به انجام تحقیقات تکمیلی است.

 

وی ضمن توصیه به مسئولان ادارات دولتی بیان کرد: کسانی که به عنوان مسئول ادارات و نهاد‌های دولتی که بودجه دولت و بیت‌المال را در اختیار دارند بدانند که مسئولیت سنگینی به عهده دارند، لذا توصیه می‌کنم از اموال بیت‌المال مراقبت کنند و بدانند که دستگاه قضایی در این خصوص با هیچ احدی شوخی ندارد.

 

یوسف‌وند در همین خصوص تاکید کرد: حراست‌های ارگان‌ها و ادارات دولتی باید بر روی افرادی که تحت نظرشان هستند، نظارت داشته باشند و منفعل نباشند و در صورت رسیدن به تخلفات سریعا اعلام کنند تا از جرم و فساد پیشگیری شود و خدای ناکرده موجب تضییع حقوق بیت‌المال و مردم نشود.

 

احتمال دستگیری‌های جدید مرتبط با شرکت عمران پرند

وی در ادامه گفت: مردم کمبود‌ها و کاستی‌های زیادی را از در شهر پرند می‌بینند که خیلی از این نواقص ناشی از اهمال‌کاری همین اشخاص بوده است که در حوزه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های عمرانی کم کاری کرده و بودجه دولتی را آنچنان که باید در جای خودش به مصرف نرسانده‌اند و متاسفانه مرتکب فساد شده‌اند.

 

دادستان رباط‌کریم در ادامه از احتمال دستگیری‌های جدید مرتبط با موضوع خبر داد و گفت: پرونده تخلفات صورت گرفته در شرکت عمران باز و در حال تکمیل است و ان‌شاءالله به محض رسیدن به نتایج جدید به اطلاع عموم مردم خواهیم رساند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار