آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟

جزئیات تازه‌ از پرونده سرقت از بانک ملی

جزئیات تازه‌ از پرونده سرقت از بانک ملی سارقان از طریق درب پشت ساختمان که در داخل پارکینگ داخلی وجود دارد با تخریب و بریدن قفل وارد ساختمان شده و بعد از برش دادن در گاوصندوقی بزرگ و بر هم زدن رمز آن به محوطه صندوق امانات بانک وارد شده اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر سرقت از صندوق امانات بانک ملی شعبه دانشگاه خبری بود که روز گذشته در خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت.

اخبار اولیه حاکی از آن بود که سارقان با تخریب و ایجاد حفره وارد قسمت صندوق امانات شده و تعدادی صندوق را سرقت کرده اند؛ در فضای مجازی برخی تعداد صندوق های به غارت رفته را ۲۵۰ و برخی دیگر هزار صندوق عنوان کرده‌اند؛ خبری که بانک ملی در خصوص آن هنوز اظهار نظری نکرده است.

 سرقت در پنجشنبه شب و در ساعات بامدادی روز ۱۳ خرداد به وقوع پیوسته و سارقان از طریق درب پشت ساختمان که در داخل پارکینگ داخلی وجود دارد با تخریب و بریدن قفل وارد ساختمان شده و بعد از برش دادن در گاوصندوقی بزرگ و بر هم زدن رمز آن به محوطه صندوق امانات بانک وارد شده اند.

 بر اساس تحقیقات صورت گرفته ۲۵۰ صندوق امانات تخریب شده اما محتویات فقط ۱۶۹ صندوق تخلیه شده است.

 گفتنی است سارقان بعد از سرقت از درب پشتی بانک _که در داخل پارکینگ قراردارد و قفلش را شکسته بودند_ خارج شده و دوباره بر روی آن در «قفل» زده و درنهایت از پارکینگ خارج شدند.

 لازم به ذکر است که روز گذشته بعد از ورود کارمندان به بانک ، سرقت به پلیس اطلاع داده شد.

پیگیری ها حاکی از آن است که پلیس به تعدادی سوظن داشته و چند نفر را هم بازداشت کرده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار