پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

ان‌بی‌سی نیوز: نفتکش یونانی توقیف شده توسط ایران عازم آمریکا بوده است

ان‌بی‌سی نیوز: نفتکش یونانی توقیف شده توسط ایران عازم آمریکا بوده است شبکه آمریکایی به نقل از یک مقام فعلی و یک مقام سابق دولت این کشور گزارش داد، یکی از نفتکش‌های یونانی توقیف شده توسط ایران با محموله ده‌ها هزار گالن نفت به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار عازم آمریکا بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه آمریکایی «ان‌بی‌سی نیوز» به نقل از یک مقام فعلی و یک مقام سابق دولت آمریکا گزارش داد، در حالی که قمیت بنزین در آمریکا در حال افزایش است، یک نفتکش یونانی که توسط ایران توقیف شده ده‌ها هزار گالن نفت به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار را در اختیار دارد که عازم آمریکا بود.

به گفته مقامات مورد استناد این شبکه، «اواخر مه نفتکش Prudent Warrior از عراق به سمت تگزاس در حال حرکت بود که ایران آن را در آب‌های بین‌المللی خلیج فارس توقیف و به داخل آب‌های سرزمینی خود هدایت کرد».

طبق این گزارش، یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن بیان اینکه ایالات متحده توقیف دو کشتی با پرچم یونان توسط سپاه پاسداران در ۲۷ مه را محکوم کرد، افزود: ما هیچ نظری در مورد مقصد کشتی یا نفت آن نداریم. هیچ اظهارنظری در مورد تعاملات دیپلماتیک خود نداریم. ایالات متحده همچنان در کنار یونان، متحد و شریک کلیدی ما در ناتو در مواجهه با این تصرف غیرقابل توجیه ایستاده است.

نیروی دریایی سپاه روز جمعه (۶ خردادماه)، دو فروند نفتکش یونانی را به دلیل تخلفات انجام گرفته در آب‌های خلیج فارس توقیف کرد. بعد از انتشار خبر توقیف این دو نفتکش، خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» گزارش داد نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده که در حال بررسی گزارش‌ها در این خصوص است.

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای در خصوص توقیف نفتکش‌های یونانی اعلام کرد: «نیروی دریایی سپاه روز جمعه دو فروند نفتکش یونانی را به دلیل تخلفات انجام گرفته در آب‌های خلیج فارس توقیف کرد. این دو کشتی، یکی در نزدیکی عسلویه و دیگری در نزدیکی بندرلنگه در نزدیکی جزیره هندورابی توقیف شده‌اند. هر دو کشتی با نام‌های Prudent Warrior و Delta Poseidon و تحت پرچم یونان حرکت می‌کرده‌اند و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آنها را توقیف کرد».

این اقدام ایران پس از احضار کاردار سفارت یونان در تهران به وزارت خارجه و درخواست از این کشور برای خودداری از راهزنی دریایی صورت گرفت. یونان ماه گذشته یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کرد. رویترز مدعی شده بود یونان نفت این کشتی را تحویل آمریکا داده است. روز چهارشنبه ۱۱ خرداد، سه منبع آگاه گزارش کردند دادگاه یونانی حکم اولیه مبنی بر صدور مجوز برای ایالات متحده آمریکا به منظور مصادره بخشی از محموله نفت ایران در نفتکش ایرانی در امتداد ساحل یونان را لغو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار