کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

محکومیت حمله به فرودگاه دمشق از سوی امیرعبداللهیان

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: استمرار حملات رژیم متجاوز اسرائیل به تاسیسات زیربنایی سوریه از جمله فرودگاه‌ها، بنادر و سایر مراکز مهم و حیاتی آن کشور، نه تنها نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه است، بلکه برخلاف تمامی قوانین بین‌المللی، هنجارها و اصول انسانی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر در پی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و حمله به فرودگاه دمشق، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با «فیصل المقداد» وزیر خارجه سوریه، تجاوز رژیم اسرائیل به جمهوری عربی سوریه را به شدت محکوم و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار دولت و ملت سوریه بوده و همچنان خواهد ماند.

روزنامه سوری «الوطن» به نقل از یک منبع غیررسمی گزارش داد که تمامی پروازها از فرودگاه دمشق و بالعکس در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی، بامداد امروز، به حالت تعلیق درآمده است.

وزیر امور خارجه کشورمان در این گفت‌وگو اظهار داشت: استمرار حملات رژیم متجاوز اسرائیل به تاسیسات زیربنایی سوریه از جمله فرودگاه‌ها، بنادر و سایر مراکز مهم و حیاتی آن کشور، نه تنها نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه است، بلکه برخلاف تمامی قوانین بین‌المللی، هنجارها و اصول انسانی است.

امیرعبداللهیان سکوت غیرقابل قبول کشورها و جامعه جهانی، محافل و مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی را تاسف برانگیز و آن را مایه شرم خواند.

فیصل المقداد وزیر امور خارجه سوریه هم در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن تشکر از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران، بر ادامه مقاومت ملت سوریه در برابر اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: اینگونه اقدامات و تجاوزات سراسیمه رژیم اسرائیل در منطقه، نشاندهنده ترس و ضعف رژیم اشغالگر صهیونیستی است. صهیونیست‌ها به دنبال بر هن زدن آرامش و ثبات در منطقه هستند تا وضعیت ناپایدار و شکننده خود را مخفی کنند.

وزیر امور خارجه سوریه افزود: حملات اسرائیل با هدف تقویت باقیمانده گروه‌های تروریستی از جمله داعش و جبهه النصره در سوریه انجام می‌شود و البته راه به جایی نخواهد برد.

وی در پایان تاکید کرد: این گونه تجاوزات، عزم ملت و دولت سوریه در مقابله با اشغالگری و تروریسم را بیش از پیش تقویت خواهد کرد.

گفتنی است، خبرگزاری سانا، صبح امروز، گزارش داده بود که پدافند هوایی این کشور با موشک‌های رژیم صهیونیستی که برخی نقاط جنوبی شهر دمشق را مورد هدف قرار داده بودند، مقابله کرده است. یک منبع نظامی سوری در این باره اعلام کرد: «در ساعت ۴:۲۰ بامداد امروز، دشمن اسرائیلی با موشک از سمت جولان اشغالی سوریه، نقاطی در جنوب شهر دمشق را مورد هدف قرار داد و پدافند هوایی ما در مواجهه با موشک‌های متجاوز، اکثر آن‌ها را ساقط کرد.» پس از آن، رسانه‌های سوری، ظهر امروز (جمعه)، خبر دادند که تمامی پروازها در فرودگاه بین‌المللی دمشق به حال تعلیق در آمده است.

روزنامه سوری «الوطن» به نقل از یک منبع غیررسمی گزارش داد که تمامی پروازها از فرودگاه دمشق و بالعکس در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی، بامداد امروز، به حالت تعلیق درآمده است.

به گزارش فارس، روسیه نیز به این حمله واکنش نشان داد و «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در رابطه با این (حمله) ما مجبوریم بار دیگر تکرار کنیم که ادامه بمباران سرزمین سوریه، بر خلاف هنجارهای اساسی قوانین بین‌المللی به شمار می‌آید و کاملا غیرقابل قبول است»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار