گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جلالی: روسیه اولویت ایران برای توسعه روابط است

سفیر ایران در مسکو در مجمع اقتصادی بین‌المللی سن پترزبورگ تاکید کرد روسیه کشوری است که در اولویت ایران برای توسعه روابط قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 17
کد خبر: ۱۳۸۷۳۴

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو با بیان این که «روسیه کشوری است که اولویت ایران برای توسعه روابط است»، افزود: روابط ایران و روسیه وارد مرحله جدیدی شده است.

به گزارش خبرگزاری روسی «تاس» وی پنجشنبه (۱۶ ژوئن) در مجمع اقتصادی بین‌المللی سن پترزبورگ (SPIEF) گفت: اولویت اصلی ما توسعه روابط با کشورهای همسایه است.

مجمع اقتصادی بین‌المللی سن پترزبورگ که از ۱۵ تا ۱۸ ژوئن (۲۴-۲۷ خرداد) توسط بنیاد «روس‌کنگرس» سازماندهی شده با نام «فرصت‌های جدید در دنیای جدید» در حال برگزاری است. 

کاظم جلالی‌ پیش از این در همایش مشترک تجاری ایران و روسیه در تهران اظهار داشت «حجم تجارت ایران و روسیه در سال ۲۰۲۱ به ۴.۵ میلیارد دلار رسیده، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۹ فقط ۱.۶ میلیارد دلار بود. البته ظرفیت دو کشور در توسعه تجارت خیلی بیش از این ارقام است». سفیر ایران همچنین گفته بود مرکز توسعه صادرات روسیه در ایران به زودی راه‌اندازی می‌شود و باید مذاکرات تجاری بین بازرگانان دو کشور به صورت رودررو و بدون واسطه انجام شود.

«الکساندر نواک» معاون نخست‌وزیر روسیه چهارشنبه (چهارم خرداد) در تهران تصریح کرد در حالیکه مسکو و تهران با تحریم‌های شدید ایالات متحده دست و پنجه نرم می‌کنند، روسیه در حال تقویت تجارت با ایران است.

نواک در یک نشست تجاری با شرکت‌های تجاری در تهران گفت: ما علی‌رغم فشار بی‌سابقه‌ای که روسیه تجربه می‌کند، در مسیر افزایش همکاری‌های تجاری، اقتصادی، لجستیک، سرمایه‌گذاری، مالی و بانکی هستیم. تجارت بین روسیه و ایران در سه ماهه اول بیش از ۱۰ درصد افزایش یافته است.

ارسال نظر