محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟

نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی

نسبت اصلاح ساختار بودجه با منابع حبابی درآمدی عضو کمیسیون بودجه مجلس با یادآوری گلایه رهبر انقلاب از تأخیر در اصلاح ساختار بودجه از نسبت اصلاح این ساختار با منابع حبابی درآمدی گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با یادآوری تأکید رهبر معظم انقلاب بر اصلاح ساختار بودجه و گلایه ایشان نسبت به تأخیر در این موضوع گفت: در بحث اصلاح ساختار بودجه باید حباب‌های بودجه‌ای که در حوزه منابع درآمدی است باید اصلاح شود و منابع درآمدی پایدار جایگزین منابع حبابی درآمدی در بودجه شوند و هزینه‌ها نیز کاهش پیدا کند تا ما بتوانیم کسری بودجه را‌‌‌‌‌‌‌‌ اصلاح کنیم.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: ما در مجلس آمادگی داریم تا نهایت همکاری را‌‌‌‌‌‌‌‌ در تصویب لوایح دولت داشته باشیم تا موانع یا خلاءهای قانونی بر سر راه رفع مشکلات مردم هرچه سریع‌تر برداشته شود.

 

ارکانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب اشاره‌ای به تاخیر در تدوین لایحه برنامه هفتم توسعه داشتند که ما نیز سال گذشته تذکراتی را‌‌‌‌‌‌‌‌ مکرر در این باره به دولت داده‌ایم.

 

وی با تأکید بر اینکه فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب چراغ راه دو سال آینده مجلس است، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بر بحث ارائه لوایح و تصویب آنها اشاره داشتند و لازم است که دولت در مسائلی که مربوط به مشکلات مردم است، سریعاً به مجلس لایحه بدهد و این طور نباشد که ما به دلیل تعلل در ارائه لایحه ناچار به ارائه طرح در مجلس شویم.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: در بحث اصلاح ساختار بودجه باید به سمتی حرکت کنیم که توزیع اعتبارات در کشور به عدالت و بر اساس شاخص‌های دقیق باشد و سرانه عمرانی در سراسر کشور و برای همه ایرانیان به صورت مساوی تقسیم شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار