تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

مستمری تامین اجتماعی از چه زمان زیاد می‌شود؟

مستمری تامین اجتماعی از چه زمان زیاد می‌شود؟ از روز بیستم خرداد واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شده، اما حقوق واریزی معادل حقوق سال گذشته است و افزایش سال جدید همچنان در پرداخت این ماه هم اعمال نشده است. سوالی که وجود دارد این است که تامین اجتماعی چه زمان می‌خواهد حقوق‌های جدید را اعمال کند؟
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان تامین اجتماعی واریز مستمری خرداد را آغاز کرد. اما با وجود به تصویب رسیدن افزایش مستمری‌های سال ۱۴۰۱ در هیأت دولت، تا به این لحظه پرداختی‌های این سازمان به همان نرخ سال گذشته است.

اما افزایش مستمری تامین اجتماعی از چه زمان اعمال می‌شود؟ با مصوبه هیات دولت قرار است افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی از خرداد ماه با نرخ جدید اعمال شود.

مابه‌التفاوت فرودین و اردیبهشت نیز به ترتیب در ماه‌های تیر و مرداد پرداخت می‌شود. با توجه به رو به اتمام بودن ماه خرداد، انتظار می‌رفت که احکام جدید مستمری‌های کارگران بازنشسته مطابق افزایش‌های سال ۱۴۰۱ هرچه سریع‌تر صادر شود.

با این حال اطلاعات بدست آمده از بازنشستگان تامین اجتماعی و مخاطبان تجارت‌نیوز نشان می‌دهد که از روز بیستم خرداد سازمان تامین اجتماعی پرداخت مستمری این ماه را آغاز کرده است، اما مبالغ واریزی به حساب مستمری‌بگیران شامل افزایش جدید نیست.

افزایش مستمری تامین اجتماعی از کی؟
در این رابطه پیگیری تجارت نیوز از سازمان تامین اجتماعی و کارگران بازنشسته مشخص کرد که افزایش ۵۷ درصدی حداقل مستمری و افزایش ۱۰ درصدی مستمری سایر سطوح از روز ۲۵ خرداد اعمال می‌شود.

در مورد کسانی که در فاصله بیستم خرداد تا ۲۵ این ماه همچنان به نرخ پیشین حقوق بازنشستگی خود را دریافت کردند، مابه‌التفاوت افزایش خرداد به صورت جداگانه واریز می‌شود.

بر این اساس سازمان تامین اجتماعی مطابق روال همیشگی حقوق بازنشستگان خود را طبق لیست پرداخت می‌کند. تا پیش از ۲۵ خرداد و صدور احکام جدید، تمامی واریزی‌ها به صورت علی‌الحساب و به نرخ سال گذشته خواهد بود. از این تاریخ به بعد مستمری‌ها به نرخ جدید واریز می‌شود.

برای سال ۱۴۰۱ قراربود مستمری تامین اجتماعی به اندازه دستمزد کارگران شاغل افزایش یابد. اما بعد از دو ماه و نیم تاخیر، دولت تنها حداقل مستمری را به اندازه حداقل مزد زیاد کرد و در مورد سایرسطوح‌بگیران، سقف افزایش را معادل حقوق کارمندان دولت قرار داد. /تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار