ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

آنکارا: ایران و روسیه جلوی حملات ارتش سوریه را بگیرند

وزیر خارجه ترکیه از ایران و روسیه خواست حملات ارتش سوریه به نیروهای ترکیه، که به صورت غیرقانونی در خاک سوریه حضور دارند، را بگیرند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه روز یک شنبه، از ایران و روسیه به عنوان تضمین کنندگان آتش بس خواست حملات ارتش سوریه به نیروهای ترکیه را متوقف کنند.

 

این درخواست ساعاتی پس از آن صورت گرفت که وزارت دفاع ترکیه مدعی شده یکی از مراکز دیده بانی این کشور در سوریه هدف حمله توپخانه نیروهای سوری قرار گرفته است.

 

براساس گزارش آناتولی، وزارت دفاع ترکیه در بیانیه‌ای مدعی شده که نیروهای ارتش سوریه منطقه نهم دیده‌بانی این کشور در مناطق کاهش تنش در استان ادلب را هدف حمله توپخانه قرار داده‌ اما به کسی آسیبی نرسیده است.

 

چاووش اوغلو در این زمینه گفت: «ترکیه تهاجم نیروهای ارتش سوریه را تحمل نخواهد کرد.»

 

وی مدعی شد که ترکیه به آنها جایگاهشان را درس خواهد داد.

 

از نظر دولت دمشق تنها حضور نظامیان روسی و همچنین مستشاران نظامی ایران در این کشور با مجوز دولت این کشور صورت گرفته است و بقیه نیروهای خارجی از جمله نیروهای ترکیه و آمریکا به عنوان نیروهای متجاوز به خاک سوریه شناخته می‌شوند.

 

آناتولی همچنین گزارش داد که هفته گذشته نیز ارتش ترکیه در حال جابجایی پستهای دیده بانی در «زاویه» در ادلب بود که مورد حمله نیروهای ارتش سوریه قرار گرفت و سه سرباز ترکیه مجروح شدند.

 

طبق توافق کشورهای ترکیه، روسیه و ایران استان ادلب و شمال حماه ذیل توافق «منطقه کاهش تنش» تعریف می‌شوند. طبق این توافق ترکیه ۱۲ پست دیده‌بانی و ایران و روسیه مجموعا هشت پست دیده بانی در ادلب ایجاد کردند. ترکیه تعداد نقاط دیده‌بانی خود را به ۲۰ مرکز افزایش داده است.

 

ارتش سوریه معتقد است که آنکارا مراکز دیده‌بانی خود را به جای نظارت بر آتش‌بس به مکانی برای پشتیبانی تسلیحاتی و لجستیکی از تروریست‌ها در ادلب تبدیل کرده است. در پنجم خرداد گذشته، منابع خبری وابسته به معارضان سوریه از ورود حجم وسیعی از سلاح و مهمات از ترکیه به داخل سوریه خبر دادند و اعلام کردند که این سلاح‌ها قرار است به دست «جبهة النصره» برسد.

 

درگیری‌ها در استان ادلب از ۱۶ اردیبهشت گذشته با نقض مکرر توافق کاهش تنش از سوی تروریست‌ها شدت یافته است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار