برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد

اتخاذ تصمیم برای ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده مؤسسات مالی

ستاد هماهنگی اقتصادی دولت تصمیماتی درباره الزامات پیشبرد اهداف دولت در زمینه حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان و ایجاد اشتغال و ساماندهی فعالیت‌های غیرسازنده برخی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اتخاذ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۵۵

در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در جهت دانش‌بنیان کردن اقتصاد در کنار ایجاد اشتغال، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گزارشی از عملکرد و الزامات پیشبرد اهداف دولت در این زمینه ارائه کرد که پس از بررسی مقرر شد تسهیلات جدیدی از مسیر صندوق توسعه ملی در اختیار صندوق نوآوری و شکوفایی قرار گیرد.

 

در این جلسه همچنین معاون بانک مرکزی گزارشی از وضعیت برخی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با فعالیت‌های غیرسازنده ارائه و پیشنهادهای اجرایی برای مدیریت و ساماندهی این نوع بانک‌ها و مؤسسات که اثر نامناسبی در اقتصاد کشور گذاشته‌اند، مطرح کرد.

 

بر این اساس، مقرر شد تدابیر و سیاست‌های لازم در این زمینه در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا مطرح شود و دولت نیز لایحه‌ای برای ساماندهی نظام بانکی به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر