رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

اقدام ایران مقابل قطعنامه آژانس اتمی پشیمان‌کننده خواهد بود

اقدام ایران مقابل قطعنامه آژانس اتمی پشیمان‌کننده خواهد بود محمود عباس‌زاده مشکینی گفت: قطعنامه ضدایرانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یک قطعنامه سیاسی بوده و کشورهای غربی را به خاطر تلاش برای صدور این قطعنامه از اقدام‌شان پشیمان خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس‌زاده مشکینی نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به صدور قطعنامه شورای حکام علیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: این قطعنامه یک قطعنامه کاملا سیاسی است و الزامی برای ما ندارد.

 

وی افزود: فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در چارچوب قوانین و مقررات آژانس و حتی بالاتر از آن است و نظارت‌های مستمر رسانه آژانس از فعالیت‌های هسته‌ای ایران دائماً در حال انجام بوده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اسرائیل اعتبار آژانس را مخدوش کرد. رژیم صهیونیستی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عضویت دارد و ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای در زرادخانه‌های اتمی این رژیم نامشروع نگهداری می‌شود.

 

عباس‌زاده مشکینی خاطرنشان کرد: رفت و آمد گروسی به ایران برای ما فایده‌ای ندارد و لذا بهتر است محدودیت‌ها در رفت و آمدهای وی به ایران اعمال شود.

 

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تحت تأثیر تصمیمات آمریکا قرار دارد و تحت تاثیر تصمیمات این کشور رفتار می‌کند لذا لازم است عضویت‌مان در این سازمان را تعلیق کنیم.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: من این پیشنهاد را در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطرح می‌کنم تا در این باره تصمیم‌گیری شود.

 

قطعنامه پیشنهادی سه کشور اروپایی عضو برجام (آلمان، فرانسه و انگلیس) به همراه آمریکا با موضوع درخواست از ایران برای همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اخیرا با ۳۰ رأی موافق، ۲ رای مخالف روسیه و چین و ۳ رای ممتنع هند، پاکستان و لیبی به تصویب شورای حکام رسید.

 

گفتنی است مسئولان کشورمان در واکنش به این اقدام و همچنین گزارش غیرمتوازن و غیرمنصفانه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعدادی از دوربین‌‌های فراپادمانی آژانس را خاموش کردند./ 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار