قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

ماکرون:فرانسه و اتحادیه اروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده‌اند

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه در نمایشگاهی در شهر «پاریس» پایتخت فرانسه اظهار داشت، فرانسه و اتحادیه تاروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده‌اند و ما باید خود را برای یک دوره طولانی مدت سازماندهی کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور فرانسه روز دوشنبه اظهار داشت که قاره اروپا وارد برهه اقتصاد دوره جنگ شده است.

نتیجه گزارش تحقیقی از ساکنان پنج کشور فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس نیز  نشان می‌دهد که اروپایی‌ها به دلیل افزایش تورم به غذاهای ارزان‌‎قیمت روی آورده‌اند.

 شبکه فرانسوی «بی‌اف‌ام‌تی‌وی» گزارش داد که اغلب اروپایی‌ها در مواجهه با تورم و افزایش قیمت‌ها، الگوی مصرفشان تغییر کرده و رجوع به محصولات ارزان قیمت را در دستور کار قرار داده‌اند.
طبق این گزارش، انتخاب مصرف‌کنندگان اروپایی به این سمت تغییر کرده است که به گزینه‌های کاهش دهنده بهای کالاها و محصولات در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها متوسل شوند. شرکت معتبر آمریکایی «مک کینزی» در همین ارتباط از ساکنان پنج کشور اروپایی یک نظرسنجی ترتیب داده است. طبق این نظرسنجی، آنها در مواجهه با افزایش شدید نرخ تورم، الگوی مصرفشان را تغییر داده‌اند چرا که تورم به مهم‌ترین نگرانی‌شان تبدیل شده است.

در گزارش شرکت معتبر آمریکایی «مک کینزی» همچنین آمده است: «آخرین نظرسنجی شاخص مصرف‌کننده نشان می‌دهد که در سراسر اروپا، مردم عادت‌های خود را تغییر داده‌اند و رفتار جدیدی در پاسخ به استرس‌های جدید اتخاذ کرده‌اند.»

بنابر گزارش بی‌اف‌ام‌تی‌وی، شهروندان فرانسوی به طور فزاینده‌ای علاقه‌مند به خرید مواد غذایی نزدیک به تاریخ انقضا هستند برای اینکه معمولا این کالاها با تخفیف فروخته می‌شود.

رئیس اندیشکده اقتصاد جهانی در آلمان با هشدار درباره افزایش تورم در این کشور، گفت روند تورم در آلمان رو به شتاب گرفتن است.

«استفان کوتس» رئیس اندیشکده «اقتصاد جهانی»  گفت: «افزایش قیمت‌ها به دلیل اقدامات نظامی روسیه در اوکراین هنوز بر مصرف‌کنندگان تأثیری نداشته است.»

کوتس درباره روند افزایش قیمت‌ها در آلمان نیز توضیح داد: «تورم در آلمان از یک سال پیش شروع به افزایش سرعت کرد و اکنون این روند تشدید خواهد شد.» /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار