انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها

تصمیم مهم ارزی بانک مرکزی

تصمیم مهم ارزی بانک مرکزی دبیرکل انجمن کارفرمایان تولید کنندگان محصولات پترشیمی گفت: به دنبال صدور بخشنامه روز گذشته بانک مرکزی از این پس حتی عرضه کنندگان کالا های نهایی نیز می توانند ارز خود را به قیمتی که مشتری برای آن وجود دارد در بازار عرضه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۳۴

به گزارش راهبرد معاصر مهدوی ابهری در حاشیه نشست عصر امروز تولید‌کنندگان صنعت پتروشیمی با رئیس کل بانک مرکز این نشست را خوب و سازنده توصیف کرد و گفت: خوشبختانه تصمیم گیری مناسبی برای نحوه عرضه ارز در بازار اتخاذ شد و از این پس مردم می توانند ارز در اختیار خود را با نرخی که برای آن مشتری وجود دارد به فروش برسانند و خریداران نیز اقدام به خرید کنند و این عرضه ارز جدای از عرضه نیاز ارزی مسافرتی است که پیش از این با محدودیت و درقبال ارائه اوراق شناسایی ارائه می شد.

 

دبیرکل انجمن کارفرمایان تولید کنندگان محصولات پترشیمی تاکید کرد: وارد کنندگان به هیچ وجه نگران تامین ارز مورد نیاز خود نباشد ارز به میزان کافی وجود داردو با ارز پتروشیمی ها ارز مورد نیاز وارد کنندگان کاملا تامین می شود.

 

وی با بیان اینکه با بیان اینکه مشکل امروز کشور مشکل ارزی نیست، گفت: هم اکنون صادر کنندگان محصولات پتروشیمی ارز خود را با قیمت 25 هزار تومان در بازار عرضه می کنند و نرخ های حاکم در بازار سیاه ارز به هیچ وجه نباید مبنای کار قرار گیرد و وارد کنندگان می توانند از این ارز برای واردات استفاده کنند.

 

مهدوی ابهری افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون صنعت پتروشیمی سه میلیارد و 270 میلیون دلار ارز به سامانه نیمایی عرضه کرده است و پیش بینی می شود صنعت پتروشیمی تا پایان امسال بیش از 15 میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات را به کشور وارد می کند و هیچ جای نگرانی برای تامین ارز مورد نیاز وارد کنندگان نیست.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار