پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

قالیباف: برای اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه نیازمند حکمرانی صحیح هستیم

رئیس مجلس با بیان اینکه اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه جز با حکمرانی صحیح، امکان پذیر نیست تاکید کرد: در کشور تمام ظرفیت‌های لازم جهت حل مشکلات را داریم اما حکمرانی درست نداریم و این ظرفیت ها هدر می رود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۵۰

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه (22 خرداد) در دیدار اعضای شورای راهبردی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، با بیان اینکه معتقدم اصلی ترین بحران انقلاب اسلامی و نظام اسلامی، در حکمرانی است، افزود: بخش مهمی از مشکلات کشور مربوط به حوزه مدیریت و حکمرانی است و بنابراین چاره ای نداریم جز این که با اصلاح شیوه مملکت داری و اداره جامعه و در یک حکمرانی نو، تحول و پیشرفت را برای کشور و مردم عزیزمان در عمل محقق کنیم. 

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ثابت کردن کارآمدی دین در اداره جامعه جز با حکمرانی درست امکان پذیر نیست و در این مسیر باید شاهد حکمرانی نو باشیم، گفت: ما در کشور تمام ظرفیت های حل مشکلات را داریم اما حکمرانی درست نداریم درحالی که می توانیم در تدوین برنامه توسعه هفتم به گونه ای عمل کنیم تا در کوتاه مدت و حتی بعد از یک سال از اجرای این برنامه، رضایتمندی مردم از نظام افزایش یابد. 

 

رئیس قوه مقننه کشور با بیان اینکه باید در برنامه هفتم توسعه مسئله محور عمل کنیم افزود: باید چند مسئله اساسی با شاخص هایی که وجود دارد را انتخاب کرده و به آنها بپردازیم چرا که ما نمی توانیم مشکلات بیشماری را حل کنیم بنابراین باید مسئله محور باشیم و به حل این مسائل متمرکز شویم و این کار ان شاء الله رضایمتندی مردم را به همراه خواهد داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه باید روی موضوعات اصلی کشور تمرکز کرده و با حل مسائل مبتلابه آن، تحول ایجاد کنیم افزود: به عنوان نمونه در اقتصاد باید همه ظرفیت مردم را پای کار بیاوریم و تصدی گری دولت در امور مختلف که توسط مردم بهتر اداره می شود، به مرور کمتر شود. 

ارسال نظر
آخرین اخبار