وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

قالیباف: برای اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه نیازمند حکمرانی صحیح هستیم

رئیس مجلس با بیان اینکه اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه جز با حکمرانی صحیح، امکان پذیر نیست تاکید کرد: در کشور تمام ظرفیت‌های لازم جهت حل مشکلات را داریم اما حکمرانی درست نداریم و این ظرفیت ها هدر می رود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 13
کد خبر: ۱۳۸۲۵۰

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه (22 خرداد) در دیدار اعضای شورای راهبردی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، با بیان اینکه معتقدم اصلی ترین بحران انقلاب اسلامی و نظام اسلامی، در حکمرانی است، افزود: بخش مهمی از مشکلات کشور مربوط به حوزه مدیریت و حکمرانی است و بنابراین چاره ای نداریم جز این که با اصلاح شیوه مملکت داری و اداره جامعه و در یک حکمرانی نو، تحول و پیشرفت را برای کشور و مردم عزیزمان در عمل محقق کنیم. 

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ثابت کردن کارآمدی دین در اداره جامعه جز با حکمرانی درست امکان پذیر نیست و در این مسیر باید شاهد حکمرانی نو باشیم، گفت: ما در کشور تمام ظرفیت های حل مشکلات را داریم اما حکمرانی درست نداریم درحالی که می توانیم در تدوین برنامه توسعه هفتم به گونه ای عمل کنیم تا در کوتاه مدت و حتی بعد از یک سال از اجرای این برنامه، رضایتمندی مردم از نظام افزایش یابد. 

 

رئیس قوه مقننه کشور با بیان اینکه باید در برنامه هفتم توسعه مسئله محور عمل کنیم افزود: باید چند مسئله اساسی با شاخص هایی که وجود دارد را انتخاب کرده و به آنها بپردازیم چرا که ما نمی توانیم مشکلات بیشماری را حل کنیم بنابراین باید مسئله محور باشیم و به حل این مسائل متمرکز شویم و این کار ان شاء الله رضایمتندی مردم را به همراه خواهد داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه باید روی موضوعات اصلی کشور تمرکز کرده و با حل مسائل مبتلابه آن، تحول ایجاد کنیم افزود: به عنوان نمونه در اقتصاد باید همه ظرفیت مردم را پای کار بیاوریم و تصدی گری دولت در امور مختلف که توسط مردم بهتر اداره می شود، به مرور کمتر شود. 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار