جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار

سردار فدوی:دشمنان جرات نگاه چپ به ایران را ندارند

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در شرایط فعلی جنگ سختی برقرار نیست و دشمنان جرات نمی‌کنند نگاه چپ به ایران داشته باشند، گفت: سپاه پاسداران در دیگر جنگ‌ها از جمله جنگ اقتصادی حضور داشته و دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر پاسدار علی فدوی امروز، ۲۴ خردادماه در حاشیه بازدید از طرح آبرسانی غدیر در شهرستان کرخه خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح آبرسانی غدیر یک طرح بسیار بزرگ است و همه مردم خوزستان نیز از اهمیت این طرح آگاه هستند.

 وی افزود: همه دست اندرکاران طرح غدیر از مجموعه قرارگاه خاتم و وزارت نیرو پای کار هستند و بر اساس گفته این مجموعه‌ها، روند کار طبق زمانبندی‌های مشخص شده در حال پیشروی است و بسیاری از بخش‌هایی که قول داده شده تا پایان تیرماه به اتمام می‌رسد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اگر طرح غدیر کامل شود، کل خوزستان را در بر می‌گیرد، گفت: اگر این طرح کامل شود کل خوزستان از شمال استان تا شهرهای آبادان و خرمشهر در جنوب از این طرح بهره‌مند می‌شوند. امیدواریم در عید غدیر امسال، بخشی از مردم استان خوزستان از آبی استفاده کنند که براساس این طرح به خانه‌هایشان رسیده است.

سردار فدوی عنوان کرد: آبی که در این طرح به خانه‌های مردم می‌رسد، آب با کیفیت دز است و براساس تایید وزارت نیرو این آب از نظر کیفی بسیار مطلوب است. با اجرای این طرح، بخشی از دغدغه مردم خوزستان و همچنین مسئولان کشور در بحث تامین آب شرب با کیفیت در خوزستان مرتفع می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از وظایف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، انجام وظایفی است که به این مجموعه واگذار می‌شود. این اقدامات مهم نیست در چه زمینه‌ای است؛ مثل شرایط فعلی که بحث آبرسانی مطرح است.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در شرایط فعلی جنگ سختی برقرار نیست و دشمنان جرات نمی‌کنند نگاه چپ به ایران داشته باشند، گفت: سپاه پاسداران در دیگر جنگ‌ها از جمله جنگ اقتصادی حضور داشته و دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار