لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود

سردار فدوی:مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستای خوزستان برطرف شد

بخ گفته جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستای خوزستان برطرف شده و در ماه‌های آینده نیز پروژه‌های آبرسانی به سایر بخش‌ها تکمیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۴ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 29
کد خبر: ۱۵۲۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر دریادار سرتیپ پاسدار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه روز پنجشنبه در نشست قرارگاه امام حسن (ع) با حضور جمعی از فرماندهان سپاه خوزستان، اظهار داشت: نشست این قرارگاه هر سه هفته یک بار به صورت تصویری در سراسر استان‌ها برگزار می‌شود اما باتوجه به اهمیت خدمت‌رسانی به خوزستان و دعوت سپاه خوزستان، امروز نخستین جلسه این قرارگاه با حضور فرمانده سپاه ولیعصر (عج)، فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب و جمعی از فرماندهان استان در اهواز، تشکیل شد.

سردار فدوی افزود: تاکنون همدلی و هماهنگی خوبی بین مجموعه‌های مختلف که درگیر موضوع آب خوزستان هستند، شکل گرفته که قرارگاه کربلا در جنوب غرب، سپاه ولیعصر(عج) ، آبفا خوزستان ، برق منطقه ای و سایر مجموعه‌ها در سال‌های اخیر برای رفع معضلات آب تلاش‌ فراوانی داشتند که شایسته تقدیر است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: اکنون مشکل آبرسانی به ۱۲۲ روستا برطرف شده و این آمار بالایی در زمینه خدمت‌رسانی در حداقل زمان است.

وی بیان کرد: رفع مشکلات روستاها و مناطق محروم، سریعتر از زمان تعیین شده، می تواند در جامعه امیدبخش باشد و این همدلی انگیزه خدمت‌رسانی مجموعه‌های مختلف را نیز افزایش می دهد.

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران روز پنجشنبه به منظور حضور در نخستین جلسه قرارگاه امام حسن (ع) و بازدید از چندین پروژه آبرسانی در سطح استان وارد خوزستان شد./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر