جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بایدن نامزد انتخابات ۲۰۲۴ می‌شود

بایدن نامزد انتخابات ۲۰۲۴ می‌شود کاخ سفید مشکل‌ساز بودن سن رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکا برای شرکت در رقابت‌های انتخاباتی را رد و تایید کرد او قصد دارد برای دور دوم نامزد شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «کارین ژان-پی‌یِر» سخنگوی کاخ سفید تایید کرد که «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال انتخاب مجدد در سال ۲۰۲۴ خواهد بود و ادعا‌ها مبنی بر اینکه سن او می‌تواند مشکل‌ساز باشد را رد کرد.

سخنگوی کاخ سفید به «سی‌ان‌ان» گفت: آنچه که می‌توانم بگویم این است که رئیس‌جمهور بار‌ها گفته که در نظر دارد در سال ۲۰۲۴ نامزد شود. همه چیزی که می‌توانم بگویم این است که رئیس‌جمهور قصد دارد کاری را که در نظر دارد انجام دهد.

به گزارش «اسپوتنیک»، این مقام کاخ سفید در ادامه گفت که دولت آمریکا بر مسئله سنی متمرکز نیست و اولویت رئیس‌جمهور این کشور کار به نفع مردم آمریکا و بهبود زندگی آنهاست. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار