زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

کلاهبرداری با فروش ۷۰ میلیاردی صندلی دانشگاه دولتی

کلاهبرداری با فروش ۷۰ میلیاردی صندلی دانشگاه دولتی رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری دو کلاهبردار خبر داد که با فروش صندلی‌های یکی از دانشگاه‌های دولتی از ۱۰۰ نفر بیش از ۷۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری ۲ کلاهبردار خبر داد که با فروش صندلی‌های یکی از دانشگاه‌های دولتی ۷۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند.

سرهنگ سعید راستی در گفتگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در تشریح جزییات این خبر گفت:در پی شکایت چند تن از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری و اخذ مبالغ هنگفتی برای ثبت نام در یکی از دانشگاه‌های دولتی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با انجام تحقیقات اولیه مشخص شد متهمان با ادعای ذی نفوذ بودن در دستگاه‌های اجرائی، مبالغی بیش از ۷۰۰ میلیون ریال از دانشجویان دریافت و سپس از ارائه خدمات دانشگاهی امتناع می‌ورزند.

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران تصریح کرد: با شناسایی مخفیگاه متهمان در میدان الغدیر یافت آباد و شهر طالقان از توابع استان تهران نتیجه تحقیقات پلیسی به مرجع قضائی منعکس و در نهایت دستور دستگیری متهمان اخذ شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه هر ۲ متهم در مخفیگاهشان دستگیر و کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را بیش ۷۰ میلیارد ریال اعلام کردند افزود: هر ۲ متهم به جرم ارتکابی بیش از ۱۰۰ فقره اعتراف کردند.

سرهنگ راستی به شناسایی ۱۰ تن از مالباختگان در این خصوص اشاره کرد و در خاتمه گفت: تلاش برای دستگیری سایر اعضای این باند و کشف جزئیات پرونده در دستور کار پلیس قرار دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار