ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

درخواست مجدد یونان از ایران برای آژادی دو نفتکش توقیف شده

مقامات دریانوردی یونان بار دیگر درخواست برای آزادی دو نفتکش توقیفی این کشور در ایران و خدمه آن را مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات دریانوردی یونان بار دیگر از ایران خواستند خدمه دو نفتکش توقیف شده را آزاد کند.

نیروی دریایی سپاه روز جمعه (۶ خردادماه)، دو فروند نفتکش یونانی را به دلیل تخلفات انجام گرفته در آب‌های خلیج فارس توقیف کرد. «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران سه‌شنبه (دهم خردادماه) در نشست هفتگی با خبرنگاران گفت که خدمه دو نفتکش یونانی همگی در وضعیت خوبی هستند و افزود: تلفن‌ها و ارتباط خود را با خانواده دارند و هیچ جای نگرانی درباره آن‌ها نیست.

این اقدام ایران پس از احضار کاردار سفارت یونان در تهران به وزارت خارجه و درخواست از این کشور برای خودداری از راهزنی دریایی صورت گرفت. یونان ماه گذشته یک کشتی با پرچم ایران را توقیف کرد. رویترز مدعی شده بود یونان نفت این کشتی را تحویل آمریکا داده است. روز چهارشنبه ۱۱ خرداد، سه منبع آگاه گزارش کردند دادگاه یونانی حکم اولیه مبنی بر صدور مجوز برای ایالات متحده آمریکا به منظور مصادره بخشی از محموله نفت ایران در نفتکش ایرانی در امتداد ساحل یونان را لغو کرد.

روز سه‌شنبه (۱۴ ژوئن) سازمان بنادر و دریانوردی ایران در بیانیه‌ای با اشاره به آخرین وضعیت توقیف بار یک فروند کشتی تحت پرچم ایران از سوی دولت یونان، اعلام کرد: با اقدام سریع و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران، حکم بازگرداندن بار به صاحب آن صادر شد و در حال حاضر مراحل اجرایی این دستور در یونان در حال انجام است.

به گزارش «یورو نیوز»، اما دادگاه یونان به دلیل ادعا‌های مالی یک شرکت یدک‌کش، کشتی را موقتاً از خروج از آب‌های این کشور منع کرده است. طبق این گزارش، مقامات یونانی هنوز امیدوارند که آزادسازی نفت ایران موجب اقدام مشابهی از سوی تهران شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار