المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

شکایت حقوقی اتحادیه اروپا از انگلیس

شکایت حقوقی اتحادیه اروپا از انگلیس اتحادیه اروپا در واکنش به حذف بخشی از توافق برگزیت از سوی انگلیس ، روز چهارشنبه به اقدام حقوقی علیه این کشور روی آورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، «ماروس سفکوویچ» معاون رئیس کمیسیون اروپا در کنفرانسی خبری در بروکسل اعلام کرد که بابت تلاش لندن برای لغو یک‌جانبه بخشی از توافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا (برگزیت)، اقدام حقوقی علیه این کشور را از سر گرفته است.

این مقام اروپایی متذکر شد، اقدامات انگلیس مغایر قوانین بین‌المللی بوده و با این حال گفت با وجود اقدام حقوقی علیه انگلیس، بروکسل همچنان مشتاق به حل مشکلات و اختلافات از طریق گفت‌وگو است.

کارشناس روزنامه «گاردین» انگلیس، این اقدام اتحادیه اروپا را رویکرد «چماق و هویج» بروکسل در قبال لندن توصیف کرد.

اقدام حقوقی اتحادیه اروپا علیه انگلیس سال ۲۰۲۱ کلید خورد اما اروپایی‌ها آن را موقتاً متوقف کرده بودند. اکنون در صورتی که لندن ظرف دو ماه پاسخی به بروکسل ارائه نکند، پرونده مربوطه به دیوان دادگستری اروپا ارسال خواهد شد.

این اقدام اروپایی‌ها پس از آن صورت گرفته که لایحه‌ای در پارلمان انگلیس معرفی شده که بازرسی گمرکی برخی کالاها از ایرلند شمالی به سایر قسمت‌های بریتانیا را لغو می‌کند. بخش‌های مرتبط با مرزهای ایرلند شمالی که در توافق برگزیت به «پروتکل ایرلند شمالی» معروف شده، از مدت‌ها قبل محل منازعه میان لندن و بروکسل است.

طبق پروتکل ایرلند شمالی در توافق برگزیت، این بخش از بریتانیا، جزو بازار واحد اتحادیه اروپا باقی می‌ماند و ورود کالاهای ممنوع شده از سوی بروکسل، نمی‌توانند از انگلیس وارد ایرلند شمالی شوند.

این بخش از توافق برگزیت به این دلیل تنظیم شده است که از ایجاد «مرز سخت» میان ایرلند شمالی که بخشی از بریتانیا محسوب می‌شود و جمهوری ایرلند که بخشی از اتحادیه اروپا است، جلوگیری شود.

انگلیس با سپری کردن دوره انتقالی ۱۱ ماهه، سرانجام از روز یکم ژانویه ۲۰۲۱ از اتحادیه گمرکی و بازار واحد اروپایی خارج شد. اما اتحادیه اروپا ۲۵ اسفند ماه سال گذشته اعلام کرد که اقدام حقوقی علیه انگلیس به دلیل عدم رعایت مفاد توافق برگزیت را آغاز کرده است./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار