علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

مرکل، ماکرون و جانسون با اردوغان دیدار می‌کنند

مرکل، ماکرون و جانسون با اردوغان دیدار می‌کنند رئیس جمهور فرانسه اعلام کرد به زودی به همراه رهبران انگلیس و آلمان با رئیس جمهور ترکیه درباره عملیات نظامی این کشور در شمال شرق سوریه دیدار و رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز جمعه با «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان و «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس دیدار و درباره توافق برگزیت میان اتحادیه اروپا و لندن رایزنی کردند.

 

 ماکرون تاکید کرد که دیگر نمی‌خواهد شاهد به تاخیر افتادن برگزیت باشد.

 

سران کشورهای اتحادیه اروپا روز پنجشنبه موافقت خودشان را با طرح جدید نخست‌وزیر انگلیس برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) اعلام کردند. با این حال این توافق هنوز نیاز به تصویب پارلمان اروپا و انگلیس دارد و مشخص نیست تا روز 31 اکتبر که مهلت تعیین شده برای برگزیت است این توافقها انجام خواهد شد یا نه.

 

ماکرون در ادامه درباره عملیات نظامی ارتش ترکیه در شمال سوریه نیز گفت که به زودی به همراه مرکل و جانسون با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه درباره تحولات اخیر در شرق فرات دیدار و رایزنی خواهد کرد.

 

ترکیه به همراه تروریست‌های ارتش آزاد از هفدهم مهر ماه جاری عملیاتی را به منظور آنچه که از بین بردن هسته‌های تروریستی در نزدیکی مرزهای خود اعلام کرده است، در استانهای حسکه و رقه سوریه آغاز کرده و این عملیات همچنان ادامه دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار