پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

رایزنی نفتالی بنت برای تشکیل کابینه‌ای با حضور نتانیاهو

پس از گزارش رسانه‌ها درباره نزدیک شدن فروپاشی کابینه رژیم صهیونیستی، منابع عبری از رایزنی نخست‌وزیر این رژیم برای تشکیل کابینه‌ای با مشارکت نخست‌وزیر سابق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 17
کد خبر: ۱۳۸۷۲۶

شبکه عبری «کان»، شامگاه (پنجشنبه)، به نقل از منابع سیاسی از رایزنی «نفتالی بنت» نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی برای تشکیل کابینه‌ای با حضور «بنیامین نتانیاهو» رهبر اپوزیسیون‌ها در اراضی اشغالی و نخست‌وزیر سابق این رژیم خبر داد.

پایگاه خبری شبکه «الجزیره» به نقل از کان گزارش داد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با مشاور سیاسی خود درباره بحران فعلی کابینه این رژیم رایزنی و احتمال تشکیل کابینه‌ای جایگزین با حضور نتانیاهو بدون منحل کردن کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و برگزاری انتخابات زودهنگام را مطرح کرده است.

به‌رغم آنکه دفتر بنت برگزاری این جلسه رایزنی را تأیید کرد، اما گزارش شبکه کان درباره محتوای این جلسه را تکذیب نمود.

این رایزنی‌ها پس از آن انجام شده است که خبرگزاری «رویترز» شامگاه دوشنبه گزارش داد: «به نظر می رسد که ائتلاف شکننده کابینه اسرائیل روز دوشنبه پس از گزارش‌هایی مبنی بر تصمیم یک قانونگذار از حزب راستگرای بنت برای خارج شدن از دولت، نزدیک به فروپاشی است.»

«نیر اورباخ» عضو حزب راست‌گرای افراطی «یامینا» (حزب بنت) در بیانیه‌ای که توسط رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد، گفت: «من به نخست وزیر اطلاع داده‌ام که بر اساس وضعیت فعلی، دیگر بخشی از ائتلاف نیستم.»

خروج وی از کابینه، باعث شد تا ائتلاف بنت به ۵۹ کرسی از ۱۲۰ کرسی کنست، یعنی دو کرسی کمتر از اکثریت برسد.

بر اساس گزارش‌ها، اورباخ به سوالاتی درباره اینکه گفته بود اعضای «افراطی و ضد صهیونیستی» کنست، ائتلاف را «در مسیرهای مشکل‌ساز» سوق داده‌اند، پاسخ نداد. 

ارسال نظر