لاپید: باید همه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران بازگردانده شوند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

لاپید: باید همه تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران بازگردانده شوند

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی خواستار اجرای «بازگشت فوری» تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل به دلیل برنامه هسته‌ای ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی صبح چهارشنبه (۱۵ ژوئن) خواستار اجرای «بازگشت فوری» (اسنپ‌بک) تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران به دلیل «برنامه هسته‌ای احیاشده» ایران شد.

لاپید در یک کنفرانس مطبوعاتی با خبرنگاران اسرائیلی و بین‌المللی مدعی شد: ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که موضوع هسته‌ای ایران باید به شورای امنیت سازمان ملل بازگردد و همه تحریم‌ها باید دوباره فعال شوند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، بر اساس توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ بین ایران و قدرت‌های جهانی، اگر یکی از طرف‌های توافق شکایت کند، تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل می‌تواند مجدداً علیه ایران اعمال شود بدون اینکه روسیه یا چین مجاز به وتو باشند.

به نوشته این رسانه صهیونیست، با توجه به اینکه احتمال احیای توافق هسته‌ای در وین روز به روز کمتر به نظر می‌رسد، اسرائیل امیدوار است که موضوع هسته‌ای ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شورای امنیت بازگردانده شود. هفته گذشته، یک مقام ارشد صهیونیستی گفت که افزایش فشار دیپلماتیک بر ایران از سوی غرب می‌تواند منجر به ارجاع موضوع به سازمان ملل شود، نتیجه‌ای که اسرائیل از آن استقبال می‌کند.

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چهارشنبه (۱۸ خرداد) در اقدامی سیاسی قطعنامه‌ای ضد ایرانی را تصویب کرد که در آن ادعا شده بود ایران توضیح کافی درباره کشف اورانیوم غنی‌شده در سه سایت اعلام نشده، نداده است. روسیه و چین به این قطعنامه رای منفی دادند.

لاپید در ادامه ادعاهایش، گفت که بهبود روابط این رژیم با اروپا و دولت بایدن به اسرائیل کمک کرده تا مواضع غرب در قبال ایران را تحت تأثیر قرار دهد. وی مدعی شد تصمیم آمریکا برای حذف نکردن برچسب ادعایی «تروریستی» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پیروزی دیپلماسی اسرائیل است.

وی همچنین گفت: «محکوم کردن ایران توسط شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز حداقل تا حدی نتیجه کار دیپلمات‌های اسرائیلی در آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین است». لاپید سپس رویکرد رژیم موقت صهیونیستی برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران را تشریح کرد و گفت که تمرکز آن «بر ایجاد این حس در ایران است که محاصره شده است».

به گزارش روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل، لاپید توضیح داد که محور این رویکرد روابط این رژیم با واشنگتن است. او گفت: بین اسرائیل و دولت آمریکا در جهان‌بینی تفاوت‌هایی وجود دارد. در عین حال، گفت‌وگو در بالاترین سطوح در حال انجام است و به موضع ما توجه می‌شود. ما در حال صحبت هستیم و به گفت‌وگو ادامه خواهیم داد و بین دوستان اختلاف‌نظر وجود دارد حتی اگر هدف یکی باشد.

لاپید در ادامه با اشاره به سفر برنامه‌ریزی شده بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در ۱۳ ژوئیه (۲۲ تیر) به فلسطین اشغالی و اذعان به بحران کابینه رژیم صهیونیستی گفت: نمی‌دانم مطمئن باشم که دولت فعلی اسرائیل همچنان برای استقبال از رئیس‌جمهور (آمریکا) پابرجا خواهد بود، زیرا با بحران پارلمانی فزاینده‌ای مواجه است. اما هر کاری از دستم بر می‌آید انجام می‌دهد تا مطمئن شوم که این اتفاق خواهد افتاد و ارزیابی من این است که ما هستیم که روی فرش قرمز به او خوش‌آمد می‌گوییم.

لاپید افزود: «رئیس‌جمهور (آمریکا) دوست واقعی اسرائیل است و تمام زندگی او همینطور بوده است. این دیدار فرصتی برای نمایش روابط ناگسستنی دو کشور، قدرت و عمق روابط دوجانبه خواهد بود». او در پایان ادعا کرد: اما بر امنیت منطقه‌ای و روابط اقتصادی در خاورمیانه نیز تأثیر خواهد داشت. مطمئن هستم که سفر رئیس‌جمهور به اسرائیل (فلسطین اشغالی) و عربستان سعودی تأثیر مثبت و پایداری خواهد داشت.

طبق اعلام دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم موقت صهیونیستی طی روزهای ۱۳ و ۱۴ ژوئیه (۲۲ و ۲۳ تیر) میزبان بایدن خواهد بود./فارس

ارسال نظر