ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست

توقیف یک شناور حامل ۳ هزار قبضه سلاح در آب‌های گناوه

توقیف یک شناور حامل ۳ هزار قبضه سلاح در آب‌های گناوه فرمانده مرزبانی استان بوشهر از متلاشی شدن باند قاچاق سلاح سرد در بندر گناوه خبر داد و گفت: با توقیف یک فروند شناور باری بیش از ۳ هزار سلاح سرد غیر متعارف در بندر گناوه کشف شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ یدالله شرفی درگناوهبا اشاره به اینکه برخورد با هر گونه تخلف در دستور کار مرزبانی قرار دارد اظهار داشت: مرز دریایی خلیج‌فارس و سواحل استان بوشهر از امنیت پایدار برخوردار است.

 

وی با قدردانی از مشارکت مرزنشینان و ساحل‌نشینان استان بوشهر تصریح کرد: مرزبانی با تقویت ناوگان دریایی و زمینی همه نقاط برای متخلفان ناامن کرده و برخورد قاطع با هر گونه تخلف به ویژه قاچاق در اولویت قرار داده است.

 

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از متلاشی شدن باند واردات قاچاق سلاح سرد در مرز دریایی بندر گناوه خبر داد و بیان کرد: در راستای اجرا طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی هدفمند، مرزبانی استان بوشهر یک فروند شناور باری حامل کالای قاچاق و ممنوعه از مبدأ یکی از کشورهای عربی در اسکله گناوه توسط مأمورین مرزبانی توقیف شد.

 

شرفی از کشف 3 هزار و 600 سلاح سرد از شناور توقیفی خبر داد و تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضایی و بررسی شناور توقیفی 3 هزار و 600 عدد انواع سلاح سرد غیرمتعارف شامل خنجر و انواع چاقو ضامن‌دار و دیگر سلاح‌های سرد کشف شد.

 

وی با اشاره به دستگیری 7 متهم، ارزش کالای مکشوفه را بر اساس نظریه کارشناسان مربوطه افزون بر 36 میلیارد ریال برآورد کرد.

 

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تأکید کرد: اساس قانون حمل و نگهداری سلاح‌های گرم و سرد و انواع چاقو نامتعارف جرم بوده و با متخلفان برابر قانون برخورد می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار