اطلاعیه سپاه ایلام در مورد انفجار کنترل شده طی امشب لاریجانی: مطالبات غرب غیرقابل‌قبول است؛ اگر پیشنهاد معقول ارائه شود، می‌پذیریم لاریجانی: دروغ است که ایران مذاکره نمی‌کند رهبر انقلاب امشب با مردم سخن خواهند گفت دیدار رئیس جمهور با رهبر انقلاب پیش از حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل استاندار تهران: از ابتدای امسال، یک میلیون و چهارصد هزار نفر از اتباع غیر مجاز کشور طرد شدند/ از هفته جاری مرحله دوم طرد اتباع آغاز می‌شود فرمانده کل سپاه: در جنگ ۱۲ روزه توانستیم دشمنی را که آمده بود نظام را به زانو در آورد، به زانو در بیاوریم احراز شهادت تمام هزار و ۶۴ تن شهید جنگ ۱۲ روزه/ بیش از ۵ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند جانشین فرمانده کل سپاه: تلفن‌های همراه هوشمند یکی از ابزار‌های مهم دشمن در ردیابی و نقطه‌یابی افراد هستند؛ سامانه‌های موشکی و پهپادی اغلب بر همین فرکانس‌ها تنظیم می‌شوند پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی ایران در جهان: کار شما و برادرانتان در کشتی آزاد، ملت را شادمان و کشور را آبرومند کرد سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است

تاکید رئیس مجلس بر تدوین سند حکمرانی آب

تاکید رئیس مجلس بر تدوین سند حکمرانی آب محمدباقر قالیباف با اشاره به بحران آب و مدیریت منابع آبی کشور بر تدوین سند حکمرانی آب تاکید کرد و گفت: لازم است با استفاده از ظرفیت های موجود برای رفع تنش آبی روستاها به صورت ضربتی و کوتاه مدت اقدام شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۳۱

به گزاش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در دیدار وزیر نیرو که شامگاه چهارشنبه (26 خرداد) انجام شد، با بیان این که بحران آب و مدیریت منابع آبی یکی از مشکلات اساسی کشور و جزء مسائلی است که باید در برنامه توسعه هفتم مورد توجه قرار گیرد گفت: لازم است با همکاری دستگاه های مسئول و مرتبط، سند حکمرانی آب تدوین شده و مبنای عملکرد بخش های مختلف در این باره باشد.

 

وی تاکید کرد: ما در مجلس آمادگی داریم تا در قوانین مختلف و نیز برنامه هفتم توسعه به وزارت نیرو کمک کنیم تا تصمیمات اصولی درباره کاهش اشکالات در مدیریت منابع آبی گرفته شود و همچنین کمیسیون های تخصصی مجلس آماده اند در فرایند تدوین یک سند برای چگونگی حکمرانی در موضوع آب به دولت کمک کنند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که اتاق تصمیم گیری درباره آب نباید تاریک باشد گفت: معتقدم برای حل بحران کنونی و پیش رو درباره آب باید در سه سطح اقدامات اساسی انجام دهیم؛ نخست اینکه باید با استفاده از ظرفیت های ایجاد شده و قرارگاه های جهادی به صورت ضربتی مشکل آب روستاها و مناطقی که دچار تنش آبی شده اند حل شود، همچنین لازم است به پروژه های منتخب این حوزه توسط وزارت نیرو نیز توجه ویژه شود تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد و مردم از منافع آن بهره مند شوند و سوم این که باید حتما سند حکمرانی آب را در یک زمان منطقی تدوین و نهایی و برای اجرای آن برنامه ریزی و اقدام کنیم.

 

تشکر وزیر نیرو از مجلس برای توجه به حوزه آب و برق در قانون بودجه 1401

در این نشست علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز با بیان این که در مسئله آب، نحوه اعمال حاکمیت و مدیریت منابع آب، اتمام طرح های نیمه تمام و استفاده از ظرفیت خیرین باید مورد توجه واقع شود تا مشکلات حوزه آب برطرف شود گفت: وزارت نیرو برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام آبی، 352 طرح را در کشور انتخاب کرده و میزان بودجه مورد نیاز این پروژه ها نیز برآورد شده است.

 

وی همچنین در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه جهت مدیریت منابع تولید برق و مدیریت مصرف آن ارائه و تاکید کرد که در دولت سیزدهم از نخستین روزها، برنامه ریزی برای افزایش تولید و مدیریت مصرف انجام شده است تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.

 

وزیر نیرو ضمن تشکر از مجلس برای نگاه ویژه به حوزه تامین نیازهای صنایع آب و برق در بودجه 1401، خاطرنشان کرد: تداوم هماهنگی‌ها میان دولت و مجلس می‌تواند مانع پراکنده کاری شده و گامی برای تخصیص اعتبارات بودجه سنواتی باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار