هشدار سیلاب/ دستور تخلیه طولا صادر شد  جزییات اصلاح افزایش نرخ عوارض طرح ترافیک ابعاد جدیدی از کلاهبرداری ۳ دختر نوجوان با رسیدساز جعلی در بهشهر نرخ میوه و آجیل شب یلدا به صورت رسمی پنج روز سرد و بارانی؛ هشدار هواشناسی برای ۲۲ استان مجسمه شکست والرین در مقابل ایرانیان از میدان انقلاب برداشته شد ترافیک سنگین در ورودی‌های غربی و شرقی تهران/ بارش برف و باران در چند محور کشور ادارات و بانک‌های هرمزگان فردا تعطیل شدند رأی پرونده قتل زهرا میرزایی مجری تلویزیون صادر شد ۱۰ فناوری برتر در سال ۲۰۲۶ را بشناسید واریز رفاهیات شب یلدا ویژه کارکنان آموزش و پرورش مدارس، ادارات و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ درآمد یوتوبر‌های فارسی با آپدیت جدید تا ۸۰ درصد کاهش یافت جزئیات تعطیلی خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیلی مدارس شبانه‌روزی لامرد در روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ پرداخت تفاضل دیه با کیست؟ اختلاف قوه قضائیه، وکیل اولیای دم و مجلس

دستگیری کلاهبرداران فروش سوالات تقلبی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از دستگیری ۲ کلاهبردار خبر داد که سوالات، تجهیزات پیشرفته ارتباطی پنهان و ابزار تقلب می‌فروختند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به دستگیری ۲ کلاهبردار سوالات تقلبی اظهار کرد: در رصد و پایش فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی در پوشش ادعای فروش سوالات کنکور ۱۴۰۱ و امتحانات نهایی چندین کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی در این باره مشاهده و مورد پیگیری ویژه قرار گرفت.

این مقام مسئول افزود: افسران سایبری پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کردند و متوجه شدند پنج کانال و صفحه که در مجموع بیش از ۵۰ هزار نفر دنبال کننده دارند، ضمن ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور، تجهیزات پیشرفته ارتباطی را نیز با عنوان ابزار تقلب با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها می‌فروشند.

گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی ۲ ادمین اصلی این کانال‌ها را شناسایی و پس از احراز هویت این افراد و تشریفات قضایی در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان را در محل اختفای خود دستگیر کردند.

وی اظهارداشت: در بررسی محل دستگیری این افراد، تعداد زیادی دوربین مخفی در انواع مختلف (خودکار، فلش و پریز) و هندزفری نامرئی کشف شد و متهمان به همراه تجهیزات کشف شده به پلیس فتا منتقل شدند.

گودرزی با اشاره به اینکه این تجهیزات با توجه به ساختار خود علاوه بر استفاده در اقدامات نامتعارف و با مقاصد خاص، جان افراد را به خطر می اندازد افزود: سلامت مردم خط قرمز پلیس است و افرادی که با اقدامات فرصت‌طلبانه و مجرمانه خود این خط قرمز را زیر پا بگذارند با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهند شد.

رئیس پلیس فتا تهران به شهروندان توصیه کرد به تبلیغات فریبنده و دروغین افراد فرصت‌طلب در فضای مجازی توجه نکنند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع‌رسانی کنند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار