به گزارش راهبرد معاصر؛ اجرای محاسبه ریاضی در عصر جدید با حضور دو نوجوان و حساب کتاب عجیب و غریب اعداد باعث شد داوران عصر جدید با 4 رای سفید این گروه را راهی فینال امشب کردند. پرهام و سما در محاسبات خود بارها تماشاچیان و داوران را مجبور کردند ایستاده آنها را تشویق کنند. پرهام بنی اسدی و سما برهانی در عصر جدید
اجرای پرهام و سما در عصر جدید/ نمایش نابغه های ریاضی
پرهام بنی اسدی و سما برهانی در عصر جدید با روش چرتکه و استفاده از دو دست و 4 سال تمرین به این توانایی دست یافته اند و هر محاسبه سخت ریاضی را در کسری از ثانیه انجام می دهند. به گفته آنها این روش ها علاوه بر استعداد افراد، آموختنی هستند و با تمرین قدرت تسلط فرد به مغز را ایجاد می کنند.
شایان ذکر است پرهام و سما توانایی محاسبه در حین خواندن شعر را دارند که در برنامه امشب به اجرا گذاشتند.
فیلم اجرای پرهام و سما در عصر جدید/ نمایش نابغه های ریاضی
هر دوی شما به خاطر تلاشتون نه به خاطر قابلیتهای ماشین حسابی قابل تحسین هستید. تمرین حفظ و محاسبه بی شک به بکارگیری مغز در محاسبات و حفظیات کمک میکنه ولی در مقابل قدرت تجزیه و تحلیل مطالب را کم میکنه و متاسفانه اغلب فکر میکنیم ریاضیات یعنی حساب! در صورتی که ریاضیات به معنای قدرت تجزیه و تحلیل مسئله و ارائه یک راه حل خوب است.
برنامه سما و پرهام بیش از این که یک استعداد یابی باشه تبلیغی برای مجموعه آموزشی ucmath بود که فعالیتش مورد تایید انجمن ریاضی ایران هم نیست. شاید جالب باشه بدونید این روش آموزش از کشور مالزی آغاز شده و تا الان توانسته کشورهایی مانند هند، اندونزی و ایران را با خودش همراه کنه، یک سوال دارم چرا کشورهای اروپایی ، آمریکا، کانادا و حتی ژاپن عضو این موسسه نیستند؟
آیا علم ریاضیات در مالزی پیشرفته تر است؟
خیر ولی ذوق به نمایش گذاشتن کودکان در والدین این کشورها از جمله کشور خودمان ایران بسیار بیشتر است.
کودکمان را تبدیل به یک ماشین حساب می کنیم تا بتوانیم برای لحظه ای پُز دهیم!
بد نیست به دو نکته ی دیگر توجه کنید:
۱.هیچ یک ازکسانی که در دنیای علم جایگاه ویژه و اثر گذار دارند، ماشین حساب نبوده اند.
۲. در کشورهایی مانند ژاپن حفظ جدول ضرب هم اجباری نیست.
کاش لااقل وقتی صحبت از تواناییهای فرزندان این مرز و بوم است، با نگاهی علمی تر به مسئله می نگریستیم و اینقدر راحت هر چیزی را به نمایش نمی گذاشتیم.
به امید بهترین ها برای همه مردمان
ولی ۱۰ بار دیگهوهم اجرا داشته باشه همینه.
اگه بدنامه ایتعداد یابی باشه پارسا و سما از عجایب بودند.
یادشون رفته قراره با هم مقایسه بشن.
امان از احساساتی شدن!!!