وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

دهن‌کجی هند به آمریکا با افزایش ۳۱ برابری واردات نفت از روسیه

دهن‌کجی هند به آمریکا با افزایش ۳۱ برابری واردات نفت از روسیه در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در ۲۰ روز منتهی به چهارشنبه بیش از ۳۱ برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، ، در حالی که آمریکا از هند خواسته بود واردات منابع انرژی خود را از روسیه افزایش ندهد، این کشور در 20 روز منتهی به چهارشنبه بیش از 31 برابر نسبت به سال قبل بیشتر نفت وارد کرد.

 

رویترز روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که هند در 20 روز منتهی به چهارشنبه 6 برابر مدت مشابه سال گذشته زغال سنگ از روسیه وارد کرده است. در همین بازه زمانی، واردات نفت دهلی نو از روسیه بیش از 31 برابر افزایش یافت.

 

این ارقام نشان‌دهنده ادامه روندی است که کشورهای غربی پس از عملیات نظامی مسکو در اوکراین با قطع واردات سوخت‌های فسیلی از روسیه آغاز کردند.

 

در حالی که ایالات متحده و بریتانیا واردات نفت و گاز روسیه را به حالت تعلیق درآوردند و اتحادیه اروپا ممنوعیت تدریجی زغال سنگ و در نهایت توقف واردات نفت روسیه را اعلام کرد، این کشور در ماه مه به دومین تامین کننده بزرگ نفت خام هند تبدیل شد و عربستان سعودی را کنار زد.

 

رویترز با استناد به داده های منتشرنشده دولت هند اعلام کرد، افزایش 6 برابری واردات زغال سنگ هند، حجم تجارت آن با روسیه را به 331.17 میلیون دلار رساند.

 

بر اساس همین داده ها، افزایش بیش از 31 برابری واردات نفت هند از روسیه معادل حجم تجارت 2.22 میلیارد دلاری است.

 

رویترز افزود: در این دوره 20 روزه، خرید نفت هند از روسیه به طور متوسط 110.86 میلیون دلار در روز بوده است که بیش از سه برابر هزینه 31.16 میلیون دلاری دهلی نو در سه ماه قبل از آن است.

 

به گفته منابع آگاه، تاجران روسی به خریداران هندی تخفیف‌های «جذابی» ارائه کرده‌اند و برای پرداخت‌ها ارزهای روپیه هند و درهم امارات متحده عربی را می‌پذیرند.

 

در عین حال، روسیه از کشورهای «غیر دوست» - یعنی کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکای شمالی که تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال کرده‌اند - خواسته است که انرژی وارداتی از روسیه را به روبل و بدون تخفیف پرداخت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار