وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد اتحادیه اروپا خواستار از سرگیری همکاری ایران و آژانس شد وقوع انفجار شدید در دمشق حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد

لاپید پنجشنبه به ترکیه سفر می‌کند

منابع رسانه‌ای غروب یکشنبه به وقت تهران از سفر آتی وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی به ترکیه همزمان با افزایش بیم صهیونیست‌های مقیم ترکیه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه «عروتص شوع» منابع نزدیک به «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم موقت صهیونیستی تایید کردند که تماس‌هایی برای سفر وی به ترکیه همزمان با هشدار‌ها مبنی بر تهدید علیه صهیونیست‌های مقیم استانبول صورت گرفته است.

بر اسای این گزارش، منابع آگاه به دلایل امنیتی به جزئیات بیشتری از این سفر اشاره‌ نکرده‌اند.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم موقت صهیونیستی نیز روز یکشنبه با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه تماس تلفنی برقرار کرد. در این تماس تلفنی رئیس رژیم صهیونیستی در راستای فضاسازی‌های اخیر این رژیم علیه ایران، مدعی شد که تهدید ایران علیه شهروندان اسرائیلی‌ در ترکیه هنوز پایان نیافته است.

وی گفت: «ما از تلاش ترکیه برای ناکام گذاشتن حمله تروریستی در خاک ترکیه تشکر می‌کنیم.»

طبق بیانیه دفتر هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه بر تلاش‌های مشترک دو طرف در راستای مبارزه با آن چه «تروریسم» می‌نامید، تأکید کرد.

مدتی است که رسانه‌های عبری زبان ادعا می‌کنند که گردشگران اسرائیلی حاضر در ترکیه در معرض خطر قتل و ربایش توسط ایران قرار دارند و به همین دلیل باید فورا این کشور را ترک کنند.

با این حال روزنامه یدیعوت آحارانوت در گزارشی نوشت که علی‌رغم این هشدارها، روز یکشنبه حدود ۴۴۰۰ اسرائیلی با ۲۶ پرواز از فلسطین اشغالی راهی ترکیه شده‌اند. «رادیو ارتش رژیم صهیونیستی» نیز در گزارش خود گفت که اسرائیلی‌ها به هشدارهای پی در پی و توصیه‌ها در خصوص عدم سفر به ترکیه گوش نمی‌دهند.

در تحولی دیگر، «حسین امیرعبداللهیان» و «مولود چاووش اوغلو» وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه روز یکشنبه ۲۹ خرداد ماه تلفنی گفت‌وگو کردند. این دومین گفت‌وگوی تلفنی دو وزیر خارجه ظرف دو هفته اخیر است. در این گفت‌وگو مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار