داود اوغلو رقیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری می‌شود-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

داود اوغلو رقیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری می‌شود

«احمد داود اوغلو» نخست وزیر سابق ترکیه ائتلافی از شش حزب مخالف را تشکیل داده و اعلام کرد که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2023، نامزد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر داود اوغلو یکی از همراهان قدیمی اردوغان به شمار می‌آید و در برهه‌ای مشاور وی نیز بوده و در دوره‌ای هم وزیر امور خارجه و زمانی نیز رهبر حزب عدالت و توسعه را بر عهده داشته است اما داود اوغلو سال 2019، از اردوغان حدا شده و حزب جدیدی را تشکیل داد.

داود اوغلو گفته است که حزب آینده که متعلق به وی است موضوع مطرح شدن تنها یک نامزد از سوی احزاب مخالف برای انتخابات آتی را اعلام کرده است.

اردوغان گفته است که وی برای انتخابات آتی ریاست جمهوری ترکیه نامزد خواهد شد.

وی به عنوان نامزد ائتلاف حزب عدالت و توسعه و حزب جنبش ملی گرای راست افراطی در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه شرکت خواهد کرد.

شش حزب مخالف اردوغان در ماه فوریه گفتند که به دنبال محدود کردن قدرت ریاست جمهوری و تقویت نقش پارلمان در ساختار قدرت ترکیه هستند.

روند محبوبیت اردوغان در ترکیه طی ماه‌های گذشته روندی نزولی داشته است. بر اساس گزارش‌ها ارزش لیر ترکیه به صورت مرتب در حال کاهش است و روند ورود سرمایه به ترکیه نیز به شدت روند نزولی طی می‌کند.

افول سنگین صنعت گردشگری به همراه عدم همراهی بانک مرکزی آمریکا در اعطای خط اعتباری به بانک مرکزی ترکیه بحران ارزی را در این کشور به شدت تشدید کرده است. بانک مرکزی ترکیه تاکنون در مقابل افزایش نرخ بهره برای جذب هر چه بیشتر اعتبارات ارزی مقاومت کرده اما روشن نیست که این کار تا کجا امکان‌پذیر است.

فشار به حدی روی ترکیه‌ای‌ها تشدید شده است که در هفته‌های گذشته هشتگی در خصوص استعفای اردوغان در فضای مجازی گسترده شده بود. همچنین فشار اقتصادی بر شهروندان فقیرتر موجب واکنش‌های تند از سوی بخش‌هایی از جامعه ترکیه علیه مهاجران سوری شده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده