غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روسیه بزرگترین تامین کننده نفت چین شد

روسیه با افزایش صادرات و فروش نفت خام خود به چین توانسته جایگزین عربستان به عنوان بزرگترین تامین کننده نفت خام چین شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از رویترز، روسیه با افزایش صادرات و فروش نفت خام خود به چین توانسته به بزرگترین تأمین کننده نفت خام چین تبدیل شود.

براساس جدیدترین آمار، دولت چین ۵۵ درصد بیشتر نسبت به سال گذشته میلادی از روسیه نفت خریداری کرده است و در حال حاضر روسیه جایگزین عربستان در فروش نفت به چین شده است.

گمرک چین در این ارتباط اعلام کرده که واردات نفت از روسیه در مجموع نزدیک به ۸.۴۲ میلیون تن بوده است و این نشان می‌دهد که روسیه حتی در شرایط تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی و آمریکا موفق به فروش و صادرات نفت خود شده است.

کارشناسان معتقدند تحریم‌های اتحادیه اروپا بر واردات نفت از روسیه (که فشار عرضه در بازار‌ها و قیمت نفت را افزایش می‌دهد)، تأثیر مورد انتظار بر اقتصاد مسکو را نداشته است.

اگرچه اتحادیه اروپا که حدود ۲۵ درصد نفت مصرفی خود را از روسیه وارد می‌کند، با این تحریم‌ها قصد دارد اقتصاد روسیه را هدف قرار دهد، اما داده‌ها نشان می‌دهند که این هدف در نقطه‌ای که امروز به آن رسیده، موفق نبوده است.

بر اساس گزارش ماه می‌آژانس بین المللی انرژی از بازار نفت، درآمد ماهانه نفت روسیه از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۰ درصد افزایش یافته و به ۲۰ میلیارد دلار رسیده است. کشور‌های اتحادیه اروپا هم بیشترین سهم را از صادرات نفت روسیه داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، علی‌رغم تحریم‌های فعلی، صادرات نفت روسیه در ماه آوریل ۶۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته و به ۸.۱ میلیون بشکه در روز رسید.

آموس هوچستاین، نماینده امنیت انرژی ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته در سخنرانی خود در نشست همکاری امنیتی اروپا و منطقه گفت: افزایش قیمت جهانی نفت تأثیر تحریم‌های اتحادیه اروپا بر درآمد نفت روسیه را محدود کرد و حتی درآمد روسیه از سوخت‌های فسیلی نیز نسبت به قبل از جنگ افزایش یافت./مهر

ارسال نظر